zdar borci,potřebuju sundat stropnici u kupečka stači když oddělam madla světylka a b sloupek ten kryt a spadne sama? nebo je tam nejak přilepena? připadně jak nato? když ji už sundam myslite že pude dvěřma vydělat? dělali jste to někdo už? potřebuju ji přečalounit dik
Mě teda na hlavu nespadla, je ještě přichycená pod těsněním kolem dveří a oken:D Mám ještě v zadu roletku tam zezadu se jí taky moc nechtělo, musel jsem použít přiměřené násilí, ale ven už mi šla zase celkem dobře, musíš sklopit sedačky uplně dozadu, aby leželi a myslím že jsem si pak ještě hrál a různě ji posunoval dopředu a dozadu až se mi tu stropnici povedlo vyndat.
Jako sundani vsech gum kolem dveri je samozrejmost Vim ze to byla trosku rubikova kostka ale slo to..jj sklopeny sedacky a trosku se mi i sem tam rozek ohl ale ve finale ok. Pripadne se to da pri calouneni poopravit.
v zadní části u zadního okna je stropnice zahlá. Něco jako když se přitahuješ k trubce. Ve stopě je navaření kus plechu za který je stropnice po celé délce zahákla. Takže ji musíš zatlačit směrem dozádu a ona pak vyhákne z toho místa pod sklem