Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Individual jak od kolotocu ... Vyblijte se taky -)
Pokud jde o tapec tak to je plast a na to by bylo asi nejlepší použít vykružovák do dřeva, je nastavitelný pro průměry asi od 30mm - 120mm, asi něco takového, viz link:
http://www.festanaradi.cz/rezne-a-brusn ... 26037.html
http://www.festanaradi.cz/rezne-a-brusn ... 26037.html
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
pozde... Vyresil to nuz, notny kus odvahy a trpelivost... Ta dira neni kulata, je to oblouk a kus rovne plochy.
Dopadlo to na vybornou, maximalni spokojenost, ale na druhou stranu docela jsem se s tim najebal, ale mam to super bez ztraty jakekoliv hvezdicky. Az budu mit hotovo, urcite pribude nejaky fotoserial na muj web...
Kdyz to shrnu, ve chvili kdy jsem napsal ten prispevek, zacal jsem rozebirat. Ted mam slozeno, hotovo. Ale jen jedny dvere. No, sral jsem se s tim
Dopadlo to na vybornou, maximalni spokojenost, ale na druhou stranu docela jsem se s tim najebal, ale mam to super bez ztraty jakekoliv hvezdicky. Az budu mit hotovo, urcite pribude nejaky fotoserial na muj web...
Kdyz to shrnu, ve chvili kdy jsem napsal ten prispevek, zacal jsem rozebirat. Ted mam slozeno, hotovo. Ale jen jedny dvere. No, sral jsem se s tim

-
- Klubové ID: 3086
Já bych to řešil ještě uplně jinym způsobem
Vrták a vrtačku odvrtával dírku vedle dírky ale neprovrtat u toho tu kůži či polstr co je na přední straně pak bych si vzal fortunku a tou bych to vykousaný srovnal do roviny potom bych si udělal dírku do kůže a nařezal jí na kousky od středu ke kraji chemoprénem je ohnul na vnitřek tapecu a tam zalepil aby se to časem nekroutilo po sluníčku a pak vložil repro
Asi trochu složitější práce ale pro mě asi nejpřijatelnější
Vrták a vrtačku odvrtával dírku vedle dírky ale neprovrtat u toho tu kůži či polstr co je na přední straně pak bych si vzal fortunku a tou bych to vykousaný srovnal do roviny potom bych si udělal dírku do kůže a nařezal jí na kousky od středu ke kraji chemoprénem je ohnul na vnitřek tapecu a tam zalepil aby se to časem nekroutilo po sluníčku a pak vložil repro

Asi trochu složitější práce ale pro mě asi nejpřijatelnější

-
- Klubové ID: 3254
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na modelu. Na 36tkách a 46tkách je to kulatý. Ale tam je jinak vyřešený osazení repráku.
Jinak jo, je to lisovanej sajrajt, žádný plasty. Plastovej tapec sem snad ještě neviděl na žádným autě. A co se týká dělání děr, tak já osobně bych to vzal technickym skalpelem podle půlkružnice a pak to jen vylomil.. Nejčistší cesta.
Jinak jo, je to lisovanej sajrajt, žádný plasty. Plastovej tapec sem snad ještě neviděl na žádným autě. A co se týká dělání děr, tak já osobně bych to vzal technickym skalpelem podle půlkružnice a pak to jen vylomil.. Nejčistší cesta.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hnusny a hnusnejsi. Nemuzu si pomoct, pro mne jsou ty stribrne repro mrizky jak kdyby byly z marsu, je to jak od kolotocu.... Resim bud variantu stribrna a stribrna nebo stribrna a cerna...
Pomozte mi to rozlousknout
Mile BMW, ty Vase mrizky pro luxusni audio jsou fakt na pozvraceni

Pomozte mi to rozlousknout

- Přílohy
-
- Ps1020386.jpg (176.01 KiB) Zobrazeno 436 x
-
- Ps1020381.jpg (170.23 KiB) Zobrazeno 436 x
-
- Kontaktovat uživatele:
cerna neexistuje... Zaprve vyskac je nerozebiratelny, nebo minimalne neni zarucene ze neco vevnitr nekrupne, a cernou neni mozne objednat a stoji dva litry jeden, takze jako nasrat... Ani prestrikat to nepujde a i kdyby slo, do toho se mi moc nechce, protoze ten reprak v tom drzi dost. Jemne jsem to zkousel, no jemne tak, abych to neposral, protoze ty repraky stoji kasu... Mam rad originalni reseni, ale kurna, toto se bmw fakt nevyvedlo 

-
- Klubové ID: 3254
- Kontaktovat uživatele:
Neexistuje černej?
WTF
Chápu, že se Ti do toho nechce, taky by se mi nechtělo, ale vyndavat nepotřebuješ ani rámeček, ani reprák. Zelepíš zednickou páskou středovou mřížku a olepíš kolem rámečku tapec a stříkneš to. Je to takový polovičatý řešení, ale upřímně, radši bych to stříknul, než tam mít toto.

Chápu, že se Ti do toho nechce, taky by se mi nechtělo, ale vyndavat nepotřebuješ ani rámeček, ani reprák. Zelepíš zednickou páskou středovou mřížku a olepíš kolem rámečku tapec a stříkneš to. Je to takový polovičatý řešení, ale upřímně, radši bych to stříknul, než tam mít toto.

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych se rozhodl to striknout, tak jedinne tak, ze by to bylo dokonale. Aby to bylo super, musel bych odstranit mrizku, jinak by to bylo stribrne pod ni, coz by nevypadalo moc dobre. Jelikoz je pritavena a rozebrat nejde, je to bezpredmetne, takze to necham jak je. Vyskac bude vzadu proste stribrny a stredak necham nejspis cerny, jelikoz ten kosmos mne moc nebere. Dal jsem uz i nove suby pod sedaky a tim ze tam zatim neni zesak, je to takove nemastne neslane, cic nema stavu ty repraky vybudit. Maji mensi citlivost, takze vysledny dojem je takovy jak to rict, no bez zesaku skoda penez.
Diky za nabidnutou pomoc, ale obavam se ze to nebude moje cesta. Uz proto ze kdyby se to nepovedlo, tak jen ty vyskace prijdou na necele 4000kč a nerad bych je kupoval nove. A starsi je nemozne sehnat.
Diky za nabidnutou pomoc, ale obavam se ze to nebude moje cesta. Uz proto ze kdyby se to nepovedlo, tak jen ty vyskace prijdou na necele 4000kč a nerad bych je kupoval nove. A starsi je nemozne sehnat.