Zdravim,
Na e90 330xi motor n53 200kW mám problém při studenejch nebo "polostudenejch" startech. Motor nenaskočí hladce a při rozjezdu pak auto občas škubne. Když je motor zahřátej je vše ok. V autorizáku mi bylo řečeno, že jsou netěsné vstřikovače a že výměna vyjde na 20k plus práce.
Otázka je jestli je opravdu třeba vyměnit všech 6 vstřiků, v autorizáku tvrdí že je to nejlepší řešení. Řešil někdo podobný problém?
Mimochodem dle databáze v autorizáku byly vstřiky již měněny v rámci svolávací akce
ale v jiném BMW servisu.
Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vstřikování e90 n53 3.0i
do autorizovanýho nejezdi, tam ti budou cpát výměnu i věcí co nemusí být. Přece ti neřeknou, to stačí vyměnit tady hadička za 100kč. BMW má prachy jen ze servisu, prodej je zanedbatelný. Zajed si někam k ověřenýmu mechanikovi co dělá bmw a uvidíš...omaro1 píše:Zdravim,
Na e90 330xi motor n53 200kW mám problém při studenejch nebo "polostudenejch" startech. Motor nenaskočí hladce a při rozjezdu pak auto občas škubne. Když je motor zahřátej je vše ok. V autorizáku mi bylo řečeno, že jsou netěsné vstřikovače a že výměna vyjde na 20k plus práce.
Otázka je jestli je opravdu třeba vyměnit všech 6 vstřiků, v autorizáku tvrdí že je to nejlepší řešení. Řešil někdo podobný problém?
Mimochodem dle databáze v autorizáku byly vstřiky již měněny v rámci svolávací akce
ale v jiném BMW servisu.
Díky
-
- Klubové ID: 3095
prosimtě to co popisuješ mi auto dělá když dám moc ethanolu do auta. A je to zpusobeno ze vstriky malo davkujou. Takze se vstrikama to bude mit spolecne. Vstriky staci vymenit jen ty co jsou v hajzlu netreba menit vsechny. Vstřiky se daj generalkovat nemusis kupovat nove. Navic mas stesti ze ted na bazosi prodava vstriky z N54 coz asi bude stejny dle ETK si to zjisti za 1500ks/kus.
Přesně tak, v autorizáku ti nakecaj, že je zapotřebí vyměnit milion věcí a ono se jedná o blbou prkotinu za pár korun... Taky proto bych do autorizáku v životě nevkročil.omaro1 píše: do autorizovanýho nejezdi, tam ti budou cpát výměnu i věcí co nemusí být. Přece ti neřeknou, to stačí vyměnit tady hadička za 100kč. BMW má prachy jen ze servisu, prodej je zanedbatelný. Zajed si někam k ověřenýmu mechanikovi co dělá bmw a uvidíš...