Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Citlivost elektronicke merky oleje E9x
No jasne, zacne mi taky propocitavat a po nejake dobe ukaze hladinu. Dnes jsem prisel k autu, nastartuju dam hned hladinu oleje a po chvilce se mi ukazala hladina na max, rikam si parada je to jak ma byt. Po prijeti domu cca 40km se kouknu znova a je tam zas kousicek nad min
Kua zlata merka. Diagnostika (INPA) mi neukazuje zadnou chybu.

-
-
- Kontaktovat uživatele:
GooGoo píše:No jasne, zacne mi taky propocitavat a po nejake dobe ukaze hladinu. Dnes jsem prisel k autu, nastartuju dam hned hladinu oleje a po chvilce se mi ukazala hladina na max, rikam si parada je to jak ma byt. Po prijeti domu cca 40km se kouknu znova a je tam zas kousicek nad minKua zlata merka. Diagnostika (INPA) mi neukazuje zadnou chybu.
To vypada na nove cidlo. Musi to drzet v prubehu jizdy, mne to drzi, akorat ubyva trochu jak si ten olej motor sezere... Vcera jsem zase dolival... Vzpamatoval se po nekolika hodne km, cca okolo 10km nez si nacet nove hodnoty.
Jde udela nejaky test cidla přes diag? Stejne by me zajimalo, jak muze poznat při behu motoru jaka je presne hladina oleje. A neví někdo kolik litru ma byt v motoru ve 325xi? Ja jsem nalil 6,3-6,4l. V E46 je to cidlo uplne stejne?? http://www.aci.cz/0627s560-cidlo-hladin ... 64839.html S nim mel snad každý v E46 problem a oni ho daji do novejsiho modelu, to me pos…