Zdravím klubáci, mám takovou prosbičku, bohužel mi nejde jeden válec na e36 323i. Myslel jsem si, že to bude cívkou, jelikož byla vytekla (spálená, ten plast se roztal), vyměnil jsem jí, ale stále. Poté jsem vyměnil svíčku, a taky nic(neměl jsem novou, v garáži jsem měl nějaké staré, tak jsem je tam dal). Jenže furt nic, tak jsem zkusil přehodit svíčku i cívku z jiného válce, taky nic (ty "nefungující" jinde fungovali), takže svíčka ani cívka to není. A to je ten problém ... Šťáva tam normálně jde, ale nechodí signály ? Nevím, jak to nazvat. Zjistil jsem to tak, že jsem dal zkoušečku(světělnou) na ten válec, a svítilo, jenže furt, když jsem to zkoušel na fungujícím, tak to problikávalo lehce, tady ani prd, furt svítilo. Střik by to taky být neměl, mám tam plyn, takže by to na plyn jelo normálně, jenže jede furt stejně, takže střik by to bejt neměl. Před 3 měsícema jsem měnil čidlo na klikovce, tím by to prý taky mohlo bejt, ale netuším.
Tímto Vás prosím o nějakou radu, kde může být chyba ... Mě jedině napadlo v kabelech, ale vůbec netuším, kam a jak vedou, jelikož ty kabely jsou hned motorem do kabiny ... Předem děkuji za jakoukoliv radu, co s tím, já už vážně netuším ....

Jinak je to pátý válec od předku automobilu, neboli druhej od řidiče ...