Zdravím bavoraci,
mám takový problém a nevím si rady. Při otevření dveří,(jedno jakých) se mi nerozsviti osvětlení interiéru. To samé v kufru... Přepínač na světle jsem zkoušel ve všech polohách a nic. Ve dvou polohách nesvítí při třetí se rozsvítí trvale. Napadl mě vyměnit rozpinaci kontakt ve dveřích, bohužel nevím kde bych ho měl hledat... Auto jsem takhle již koupil (E36 325TDS)... Původní majitel mi trvdil, že jim zlobil původní (italský) imobilizér, který vymontovali, prý to může být tím. V tom já, ale nevidím souvislost. Nevěděl by si někdo rady ?
souvislost by to mít teoreticky mohlo, páč ve dveřích sou ty čidla aby se rozsvítilo právě to osvětlení , na ně mohl být sklidem napojený ten alam, aby věděl jestli se otevřely např dveře
a nejde pri jakemkoliv otevreni dveri? pokud to delaj jenom jedny dvere, tak je to zamek. mel sem to taky na e46. Auto ti ani nezahlasi na pristrojovce, ze mas otevrene dvere. Pokud to delaj vsechny dvere, tak to uz bych hledal nekde jinde
Právě, že všechny dveře. Problém by tedy mohl být vymontovany imobilizér? Kontakt ve dveřích pro světlo je tedy asi v zámku spolu s centrálem? Dálkový central mi, ale funguje, ale originál to asi nebude... Není totiž součástí klíče, je to zvlášť taková klíčenka...
trošku se tu přivtěřím pokud to autorovi nevadí ale když mám osvětlení zaplé do střední polohy tak se mi rožne jen když vypnu motor a pak už se nerožne když otevřu dveře ani když zamknu a odemknu až zase po nastartování a vypnutí motoru... to asi není normální že?
Foldas: 96, ale v TP je první uvedení do provozu 98
shade741: Promiň, špatně jsem to prve napsal, myslel jsem v rámu, ne ve dveřích, ale jistej jsem si nebyl, takže dík za potvrzení Lucifer: Nad pojistkou jsem ani nepřemýšlel, když to světlo svítí při třetí poloze, ale zkusím to díky c4mel: Určitě nevadí
Tak jsem zkontroloval pojistky a podle mého očekávání jsou v pohodě... Chápu že je to první věc co se má v podobném případě kontrolovat, ale pokud by s ní něco bylo světlo by nesvítilo vůbec ne?
Sitek píše:Tak jsem zkontroloval pojistky a podle mého očekávání jsou v pohodě... Chápu že je to první věc co se má v podobném případě kontrolovat, ale pokud by s ní něco bylo světlo by nesvítilo vůbec ne?
jsou okruhy, které jsou na více pojistkách takže někdy muže věc fungovat částečně, pokud jedna odejde
ja to vidim že při vytahování toho alarmu zustali rozpojene dráty od spínaču dveří. budeš muset sundat kastlík u spolujezdce a zkontrolovat dráty. odkuď jsi?