Mam dotaz jestli někdo čirou náhodou neví které relé v pojistkové skříni je na spínání sahary na klimu, jedná se o E36 compakt 323ti v popiskách to nějak nemůžu najít. Díky za radu předem
musim nesuhlasit s tvojou schemou co ti ponukol strejda gugle
zrejme to je na nejaky iny model ale uz hore rele 1,2 a 3 su vsetky poprehadzovane
ale nastastie relatka na saharu sedia su to rele 13 a 15
Děkuju za radu i když mezi tím jsem to objevil je to u všech modelů relé 13 a 15. jde mi o to že když zapnu klimu tak se mi sahara nerozeběhne, nejdřív jsem si myslel že jev čudu motor nebo předřadný odpory, ale když jí zapojím na přímo, tak se mi rozeběhne na obě rychlosti. Zkoušel jsem i proklemovat čidlo na výparníku, ale nic se pořád neděje, tak se chci podívat na relátka jestli není problém tam
pokud vím, tak při zapnutí se sahara vždy sepne na první stupeň, alespoň jsem to tak měl u každého BMW, ale jde mi o to že se mi nezapne vůbec i když je velký vedro
dnes jsem se v to hrabal, ale stále mi to nechce chodit, ty první dvě relátka spínaj když sepne kompresor, ale to třetí od okna nesepne a ani když ho zkusím sepnout rukou tak se sahara nerozeběhne, ještě mě napadlo jestli mi beblbne čidlo na výparníku i když pustí proud na sepnuté kompresoru, tak třeba nepustí na sepnutí sahary