Ahoj, koupil jsem si nová kola na svojí e92. Ale protože jsou to ty originál 19 z m3, tak mi samozřejmě zadní disky kvůli ET nepasují, což jsem zjistil pozdě. Je nějaká možnost, jak to celé dopasovat? Na e90 před fl prý pasují bez problémů, jenže kupé má asi vzadu jiný rozchod... Díky
Přesně tak, škrtají o lem blatniku pri propružení a i opticky jsou dost vystrčený. Nevím, co s tim, nechce se mi vytahovat lemy. Nejdou nejak upravit samotna kola?
Vytahnout vzadu lemy jinak to nebude ok, tyhle kola maji male et.. Na e90post.com to par lidi delalo kvuli 220kam.. Dnes uz to delaji i bez poskozeni laku.
Auto má najeto necelých 130, podvozek je v pořádku, jen ty kola se tam fyzicky nevejdou. Vzadu jsou 255 gumy, tam problém není. Zasahovat do karoserie auta se mi právě vůbec nechce. Tak hold budu muset koupit jiný kola..
Ten design je super, kup klidně M3 18" repliky, ani to pak nebude na naše cesty tak drastický tvrdý.
Každopádně teďka jsem viděl seriovou E92 na kolech M6 v 19", který jsou taky pecka, ale nějaký úpravy jsem tam nezaznamenal. Takže to byly taky repliky, že
Já bych do replik nešel, pokud nejsou od nějaký slušný firmy. Nejsou tak pevný jako originál disky a když s tím vjedeš do větší díry, může se stát, že ti praskne, nebo z toho budeš mít šišku....Cena je pěkná, ale kvalita nic moc...ale záleží zase od jakého výrobce..Jasně, že nemůžou pasovat kola z M3 na klasickou...M3 má o dost vytažené lemy.
Buď tam dát 255 gumu, nebo s nižší profilem, jestli by pomohl.....M3 má standard na 19tkách vzadu 35 profil a klasik e92 30......, je to v techničáku. Ale asi ten nižší profil nepomůže
Jak jsem řekl, guma je vzadu 255, i kdyby byl profil nižší, tak se stejně potká ráfek s blatníkem/podběhem. Takže s tím nebudu laborovat a pořídím ty, co tam patří, samozřejmě originál. Kola zanedlouho umístím do inzerce...