Každopádně pro mě je zavádějící, že všichni lidi co to maji na autě píší že to funguje. Zatim jsem nečetl nikde, že by to někdo zkoušel dávat na e36 a měl s tím problém. Tak neni co řešit...
zadne negativni komentare tu nejsou protoze kdo si to tam dal aa nejak ro zkur... tak uz je nekde pod kytickama nebo v nemocnici... ja bych rekl ze nejlepsi je dat ta,m to, co tam patri, kuli necemu tam ty nemci ty stare ramena prestaly davat
aigo píše:zadne negativni komentare tu nejsou protoze kdo si to tam dal aa nejak ro zkur... tak uz je nekde pod kytickama nebo v nemocnici... ja bych rekl ze nejlepsi je dat ta,m to, co tam patri, kuli necemu tam ty nemci ty stare ramena prestaly davat
To je velmi zvláštní takový dost zavádějící názor, spíš úplný klišé..
Ale stejně nechápu kde chcete šetřit, co vám brání vyndat rameno a přelisovat jeden čep - klidně origo, to vás vyjde levnějc ne?
To určitě ano, ale na druhou stranu s velkýma kolama se ten komfort stejně vytratí a měkký čepy jsou spíš na škodu. Takže ve výsledku si člověk užije víc komfortu s tvrdými čepy z e30 protože nemusí tolik řešit tahání za kola.
to MattyX: nejsou opačně jsou to ty srajdy zimmermanny příští sezonu tam dám ty od tebe taky jsem jedny reklamoval,ale již byly po záruce cca 5 let, ale prodejce mě nabídnul po konzultaci za výrobní cenu takže tydle jsem koupil za 1 500,- oba
FilipM. píše:to MattyX: nejsou opačně jsou to ty srajdy zimmermanny příští sezonu tam dám ty od tebe taky jsem jedny reklamoval,ale již byly po záruce cca 5 let, ale prodejce mě nabídnul po konzultaci za výrobní cenu takže tydle jsem koupil za 1 500,- oba
to je ovšem pěkná cena
no ja si tu fotku nemuzu zvetsit, ale prijde mi ze vrtani je smerove proti smeru otačení, tak právě mě to zarazilo, ale ono u tohodle vyrobce bude jedno kolo vzdycky po směru a druhý protisměru takže s tím nic neuděláš
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance