Mám občasný problém. stává se ,že střešní okno u mého kupé, čas od času stávkuje a nefunguje.někdy stačí jen vytáhnout klíč ze zapalování znova nastartovat a funguje, jindy třeba už ani po opětovném nastratování nejede ale kupodivu po 2hodinovém stání opět jede. servomotorek je troufám si říct vpořádku, kontakty jsem vizuelně prolezl a vše vypadá neporušeně, dočetl jsme se o nějakém mikrospínači v motorku, neřešil někdo obdobný problém?
případně by se mi hodilo schéme s barvamy drátů abych to mohl proměřit. dík za rady
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Střešní okno e36
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Čaues, měl jsem ten samí problém co máš ty. Chvíli šlo chvíli nešlo.. blbé bylo když jsem ho měl otevřené, zaparkuju a chci jít domu a ono nešlo zavřít:D No a po čase se to zhoršovalo až spíš nešlo a ělo jen vyjímečně náhodou. Tak jsem vzal kus kabelu a přivedl mu + přímo do spínače a hle.. okýnko fungovalo. Tak jsem si vzal multimetr a změřil ten konektor co do něj vede proud.. když odklopíš tu krytku se spínačem okna, tak tam do toho toho spínače povede červeno modrej a hnědej drát, tak jsem odpojil spínač a změřil jestli do něj jde proud a nešel. Šel jsem tedy po kabelech, vede to od spínače do pravého sloupku a za kastlík spolujezdce, a koukal jsem, jestli nemám někde přetrženej drát a nikde nic. V pojistkovce žádná prasklá pojistka, ale proud do toho nešel. Tak jsem se naštval, vyvedl jsem si + od zapalovače, zadem přes kastlík a za kastlíkem jsem si ten + napojil na kabel co vede do šíbru. Je to sice prasárna, ale jinak jsem už nevěděl. Snad ti to nějak pomůže.
nevím jak teda je vedenej šíbr, ale spousta těhle kabelů je zavedená do spojovačů kabelů pod kobercem, dostane se tam vlhkost a je vymalováno viz foto http://shade741.rajce.idnes.cz/koroze#1 ... 5176_n.jpg
ty černé cosi, to tam zkoroduje a třeba z toho vypadne, mě pak takhle náladově fungoval centrál kvůli tomuhle, ten stav toho auta neřešte byla to e36 316 za cenu novejch kol co na ní byly
ty černé cosi, to tam zkoroduje a třeba z toho vypadne, mě pak takhle náladově fungoval centrál kvůli tomuhle, ten stav toho auta neřešte byla to e36 316 za cenu novejch kol co na ní byly

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Ty bláho to dybych věděl, po tý době to už nevím, to auto už je dávno pryč a jak sem říkal nebylo třeba se ktomu chovat moc hezky takže předpokládám že sem to tam nějak buď vytáhl nebo obřízl, byl to sociál a úplná holota, ale mělo to aspon otáčkoměr a mlhovky 
ale co si pamatuju dobře našel sem asi cca kilo v drobnejch a pár marek nebo čeho

ale co si pamatuju dobře našel sem asi cca kilo v drobnejch a pár marek nebo čeho