Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výměna brzd e36
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Mám na toto dvanáctihran, číslo si nepamatuju. Jde tam lépe natlouct než torx.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
torxi mám jen malé a zítra je nikde nekoupím a stejně bych dával tu kapalinu do servisu takže si připlatím akorát za jednu brzdu... ale jako fakt mazec sem na ten imbus nasazoval i půlmetrovou trubku abych měl větší páku ale nic... a bylo i alučko přirezlé k brzdě sem to kolo musel páčit abych ho sundal sem fakt čuměljak může takle kolo přireznout
normalne vodvrtat na malej prumer zavitu a zbytek sroubu vysrtabnout zavitnikem. jinak je fajn, kdyz naboj i prave tenhle sroubek popatlas medenou vazelinou, pak to jde lip rozebrat.c4mel píše:torxi mám jen malé a zítra je nikde nekoupím a stejně bych dával tu kapalinu do servisu takže si připlatím akorát za jednu brzdu... ale jako fakt mazec sem na ten imbus nasazoval i půlmetrovou trubku abych měl větší páku ale nic... a bylo i alučko přirezlé k brzdě sem to kolo musel páčit abych ho sundal sem fakt čuměljak může takle kolo přireznout
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Nejde! Věř mi!:D Minulý rok v tuhle dobu mi měnili ložisko na zadním kole, tak byl dole i kotouč, pěkně tam namatlali tu měděnou paastu a všecko... včera jsem šel řešit utrženou paknu, tak sundám kolo atd a opět mi nešel imbusem povolit.. mlátím do toho, beru větší imbus a stejně se mi tam protočí.. tak jsem to vyřešil jak na předních przdách... nabouchal jsem tam imbus a přivařil sjem ho k šroubu a hned to šlo... potom jsem to uřízl, vyplnil jsem tu dírku svářečkou, zbrousil, udělal flexou drážku a už mám šrouby na šroubovák no:D
-
- Klubové ID: 3086
Kladivo o číslo větší torx, namlátit ho tam, hlavně musíte mít ořech z goly, a upravovat starý šrouby ?
Protáhnout závitníkem ten náboj a koupit novej šroub, namazat vazelínou pak to nezarezne. Pokud se to neprotáhne závitníkem a dá starej šroub tak se nedivte že vám to zase nejde povolit
Všechno co patláte vazelínou musíte mít čistý dočista, né jen ošudlaný kartáčem
Protáhnout závitníkem ten náboj a koupit novej šroub, namazat vazelínou pak to nezarezne. Pokud se to neprotáhne závitníkem a dá starej šroub tak se nedivte že vám to zase nejde povolit

Všechno co patláte vazelínou musíte mít čistý dočista, né jen ošudlaný kartáčem