Zdravím, mám takový menší problém, jedu po kostkách (nerovnostech) a samovolně se mi otevírá kastlík, auto se zhoupne a kastlík je otevřený, máte s tím někdo zkušenosti, popřípadě jak opravit, zkoušel jsem to trošku promazat ale moc nepomáhá...
Fatal Design píše:Dělalo mi to taky ... rozebral jsem to, zjistil jak to funguje a lehounce přiohnul to kovové očko ve správném místě. Od té doby pokoj !
Tak to sem na starym kastliku taky zkusil a to ocko prasklo:( Naohybal sem tam misto neho kus pevnyho dratu a byl pokoj:D
kdyz uz je rec o tomhle.. mam trosku jiny problem. Co s trosku jak kdyby odstavajicim kastlikem ? Kdyz je zavreny tak je tam k jedne strane vetsi skvirka. jak kdyby ty dvirka byly krive. Jina moznost nez nejaky nahrat a narovnat ty dvirka nebo sehnat jiny kastlik asi neni ze ?
Fatal Design píše:Dělalo mi to taky ... rozebral jsem to, zjistil jak to funguje a lehounce přiohnul to kovové očko ve správném místě. Od té doby pokoj !
Tak to sem na starym kastliku taky zkusil a to ocko prasklo:( Naohybal sem tam misto neho kus pevnyho dratu a byl pokoj:D
Borci , já sem ho zas jednou rozebral a když sem ho dával zpět tak ty dvířka zůstaly odchlíplé tak že jdou vidět ty šrouby co ho drží..předtím to sedělo perfektně...a včera sem to zase zkoušel poštelovat a je to pořád odchlíplé kua neví někdo co s tím ?
pokud tam máš fakt všecky šrouby dotáhlý jak to má být, ensmí tam žádnej chybět nemělo by to dělat, případně po letech se teplem zkroutí a jedna strana třeba odstává
vytahni ho a pořádně si ho prohlídni. Jsou tam takové zoubky , zácvaky a ty tam musí dobře sednout, je to dupačka ale jde to. Pak to bude sedět jak má. Dělalo mi to taky. Nic nenahřívej
Když ten kastlík dáváte zpátky, tak si nechte trochu povolené šroubky a především ten (nebo je to matka? už si nevybavuju) nad světýlkem v kastlíku. Pak jde s kastlíkem trochu hýbat a to odchlípnutí se tím dá vyrovnat posuvem kastlíku dopředu/dozadu. Po usazení a dopasování teprve utáhnout.
Ta škvíra tam je jen pokud už ho někdo sundaval a potom blbě dopasoval.