Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 - Nesvítí vnitřní podsvícení (budíky a ovládání topení)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Hrubosik

#21 Příspěvek od Hrubosik »

Po delší době zdravím,
pojistku 37 jsem zkoušel vyměnit za silnější, ani prd. Do toho mi ještě přestaly fungovat stahovačky předních oken - nešla do nich šťáva. Stalo se mi to při pootevřeném okénku a to už byl vrchol. Došla mi energie a dal jsem auto k autoelektrikáři. :)
Druhý den vše OK a auto jsem si vezl domů. Co jsem tak pochopil z toho, co mi říkal, tak dal nový kabel od stahovačky v levých dveřích (ten původní se nejspíše uklepal) a ohledně vnitřního podsvícení našel někde uvolněnou kostru a přerušený kabel, takže ho také vyměnil. :roll:
Problémy s elektronikou na starém autě jsou vždycky vopruz. Tobě Crixasil přeji hodně zdaru.
Všem moc děkuji za rady a nápady. :wink:
Hrubosik

#22 Příspěvek od Hrubosik »

Ještě si vzpomínám, že něco říkal ohledně toho modulu pod volantem, kde je nastavení intenzity jasu budíků. A z ovladače světel vedl šťávu pro přední okna.
Crixallis
Klubové ID: 2929

#23 Příspěvek od Crixallis »

tak jsem testoval zpusobem odpojit vse, a postupne pripojovat. kdyz jsem pripojil predni reflektor tak pojistka shorela. takze jsem to identifikoval na predni pravy svetlomet. krom toho ze byla prasklá žárovka v dálce tak pred rokem a pul jsem tam dodelaval AE. ted na to koukam a kabel + ktery vede z trafa byl u diody rozpojeny a oholeny a skrtal o vsechno mozne... evidentne mi odeslo trafo, tak jsem oba konce zaizoloval, vymenil zarovku v dalce a vsechno opet funguje jak ma. (az na AE) takze budu muset sehnat nove trafo a melo by to byt ok.
Odpovědět