no asi treba ten motorek ktery to zamyka... oddelej koberec a zkus snim pohnout jeslti neni zasekly. V mojem pripade sem mel ulomenou tu tycinku ktera to vicko blokuje. Takze tak.
Víčko nádrže se zamyká až na double-lock, zkusil bych, jestli funguje - dveře nesmějí jít otevřít zevnitř (nejde vytáhnout kolík zamykání - vrací se, je jakoby na gumě). Nejlépe otevřít si okno, auto zamknout a zkusit zatáhnout za kolík. Jeslti to tím otevřít půjde, tak double-lock nefunguje a tím pádem se ani nezamkne víčko nádrže...
muze byt pridreny ten cep v pouzdru karoserie, co zamyka viko a motorek nema silu ho vytahnout do polohy zavreno... vyndat, obrousit rez, promazat odzkouset funkcnost motorku " naprazdno" motorek je chyceny ke konzoli 2x torxy. neni to narocne. jen si dej pozor pri sundavani tapecu. abys neutrhl nouzove otevirani nadrze.
Prostě kouslé servo...vyzkoušet připojit na baterku natvrdo...jestli jezdí. Jde na chvíli rozchodit tím, že se vyloupne kostička, která je ze strany konektoru. Pořádně se šroubovákem opřít do ozubeného kolečka co vykoukne a řádně vnitřnosti vystříkat WDčkem
To servo sebou strašně háže, je hodně silné, takže co nevidět se tá hřídelka opět kousne. Proces šroubovákem 5-6x zopakovat a pak už bude jezdit, ale časem se utahaá a bude vydávat hrozné zvuky....už jen kvůli tomu ho za půl rok vyměníte
tak sem motorek vyndal zkusil napojit na baterku a tam šel bez problémů když sem dal do něj zpátky konektor tak nic jen když rukou vysunu tu vyjíždící tyčku do polohy zamknuto tak se odemkne ale pak zpátky už do polohy zamknuto se nevysune když zavřu centrálem dveře zkoušel jsem kámošův kterej ho má v pohodě a to samý to dělalo v mým autě
koukal sem kam vede od toho kabel a od zadních sedaček zkusil napojit a stejně nic furt jen zajíždí ale neysouvá se tak asi bude kabel v čudu ještě dál jinak mě zarazilo že kámoš má E36ku z roku 92 a ta vysouvací špička je ze železa za to já jí mám z plastu
Že by někde zlomený/přerušený vodič?
Pro kolegy z SK: myšlen měděný vodič elektřiny, ne šofér za volantem.
I když pokud je nervově nevyrovnaný, zlomit ho to může
přerušený vodič jedině v případě že by se někde ukostřil jeden z drátu. nejjednoduší vzít multimetr a proměřit třeba proti zámku kufru je to všechno dohromady
tak jsem měl vyndaný kabel až k sedačkám a odtamtud je to furt špatný pak ty svazky vedou pod podlahu a to už se ndostanu kam vlstně vedou do čeho abych pak postupoval od toho díkes
tak jsem měl vyndaný kabel až k sedačkám a odtamtud je to furt špatný pak ty svazky vedou pod podlahu a to už se ndostanu kam vlstně vedou do čeho abych pak postupoval od toho díkes
jo aha díky no já postupoval od toho motůrku co vede ten kabel a zkoušel zkoušečkou a dostal jsem se k zadní sedačce a tam už mi zmizel pak pod podlahou ok tak mrknu na ně od toho kastlíku