Zdravím vím že otravuji,ale nikde sem nic nenašel.Mám problém s mou e36 325i r.v.92 má to man. klimu,kterou nepoužívám a přestalo mi foukat topení.Nejprve občas vynechávalo a pak už vůbec ani na jeden stupen.Koupil jsem nový odpor a stále nic jen když přepnu třeba z 1 na 2 tak mi něco za panelem jakoby "zavrní" a dál nic.Nevíte co by to mohlo být? spěchá to díky za každou radu
a ten motorek je za tím panelem ovládání topení nebo myslíš motorek v topení co vhání vzduch do auta? můžeš mi nějak poradit jak to demontuji ven?dík za radu
za předpokladu, že přepínání funguje a do motoru ventilátoru jde štáva, tak byhc to vyděl na KO uhlíky- což se prostě stává po těch letech, dostat se kněmu je porod hlavně u R6 motoů, musí se na něj z motorového prostoru, ohledně umístění a demontáže stačí použít google
Taky mi to přestalo foukat, nejlíp teď když je hic jak prase hehe. Ale ježkem to není (v jiným autě funguje). Tak se usoudilo na spálený uhlíky motorku jako další krok:
Porad mi lezi doma, protoze to opravdu byla jenom pojistka u me. Tak si to schovavam na chvili, kdy budu menit za digi klimu a auto bude napul rozebrane i kvuli jinym vecem.