JBL a Carpower ,to hraje za ty peníze parádně a Powerbass taky.Já jsem si bednu dělal protože jsem chtěl aby basák hrál přímo do kabiny přes otvor na lyže,takže mne stačí ke spokojenosti menší výkon a basy jsou přesnější než když hrají do kufru ale zas tolik neduní.Jinak mám taky dvoukanál na bednu a na předek asi dám ty Powerbassy taky .
Uz pracuju na instalaci. A potrebuju ted tip kama protahnout signalovy kablik od radia ? Myslim ciste jen kousek od radia ke spolujezdcovym dverim kde to uz potahnu znamou cestickou.
Nevi nekdo ? Vypada to ze dira vede smerem k ridicovi.. tak nevim ?
Já jsem to ještě rozdělaný neměl, ale pokud vím, tak je tam příprava na tahání signálu pře řidiče dozadu právě. Ale myslím si, že by to mělo normálně jít za kastlíkem spolujezdce ne?
no v pohode kastlik mam sundany ale do toho stredoveho tunel use nedostanes je to tam proste zacpane. Tak nevim jeslti smerem k ridicovi a pak jeste uplne nekde za tim stredem se dostat do zadu. Doufam ze to jde nebudu teda jeste rozebirat druhou pulku auta
Mě to směrem doprava od radia normálně šlo, ne že by tam byla díra na celou ruku, ale kabel jsem tam někudy měl kde protahnout. Spíš bych si dal pozor jestli taky nemáš kabel od baterky vedený po pravý straně auta, mě docela rušil signál, tak jsem musel kabely přetahnout levou částí aby byl pokoj.
aha takze neco by tam melo byt hmm tak budu hledat... baterku mam v motorovem prostoru. Sice stejnou cestou povedu aj napajeni k zesu ale myslim ze se to nejak nebude rusit navic je to jen na sub.
Jestli to je jen na sub, tak to snad tak znát nebude. Mě přes to šli i zadní repra a znát to bylo docela dost.
Jestli máš baterku v motorovym prostoru, tak neni co řešit.
tak jsem zkoušel místo origo nokií vepředu ty Hertz 130.3 co dost lidí chválí a nějak se mi ten zvuk nezamlouval, když jsem odpojil výškové reproduktory a nechal hrát jen ty ''basy'' tak to tak nějak vibrovalo do podlahy, zkoušel jsem každou stranu zvlášť a přišlo mi že ty nokie mají takový rozmanitější zvuk, tak nevím jestli je to mnou nebo je prostě origo lepší
Originál je lepší už z důvodu protože ty nokie jsou počítaný na ten malinkej prostor co má repro za sebou kdežto ty ostatní repra jsou počítaný na větší ozvučnici a proto pak zvuk stojí za dvě hovna
Dle mě jediné repro co má co říct v sériové e36 jsou Nokie u nohou. Repro v polstech dveří a zadním platu nemá co říct.
Schválně zkuste odpojit repro na dveřích, do plata hodit ovály a podle pocitu doladit repro do polstrů dveří a docela budete koukat co to spodní repro umí.
ono taky záleží, jaké repro tam v zádu máte? Já viděl, že jsou dva tipy. Té s tím hranatým boxem, takový ten který se používá u hifi sestavy, akorát bez výšek...té jsou úplně mimo "pouze řvou". No a pak jsou nějaké kulaté v zakulaceném oválném boxu...té jsem hrát neslyšel
Já tam mám faceliftový Nokie, nevim teď ale asi v tom hranatym boxu a určitě bez výšek a hrajou dobře. Chtěl bych sice někdy v budoucnu vyměnit přední i zadní repro za něco lepšího, ale když to tak čtu, tak si to možná rozmyslim, abych si ještě nepohoršil.