pokud se napletu tak FL klíče už jeli na klasický frekvenci. Tudíž větší dosah a nemusíš to mačkat 1 od auta jako to bylo před FLm který měly infa diodu.
Dioda slouží dle mého jak kontrola jestli klíč vysílá.
Jinak velké tlačítko odemyká, když máš stažený okna a přidržíš ho tak by se měly všechny okna, který máš otevřený zavřít, tlačítko s šipkou odemyká a otevírá všechny okna na ráz, třetí tlačítko rozsvěcí intoš http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight=
to je v nastavení auta, jestli to umí nebo jestli máš zapojený dojezdy oken (jinak by se měly otevírat všechny okna (střešní, přední a zadní)
Jinak ohledně toho kufru si myslím že bylo více modelů (některý umí intoš a nebo ten kufr)
Zkus více možností
1) odemknout auto a pak znovu zmáčknout a držet tlačítko odemykání a mohli by se stáhnou okna cca ta 20 sec
2) nebo to zmáčknout a držet 20 sec. bez přerušování
Zungi píše:to je v nastavení auta, jestli to umí nebo jestli máš zapojený dojezdy oken (jinak by se měly otevírat všechny okna (střešní, přední a zadní)
Jinak ohledně toho kufru si myslím že bylo více modelů (některý umí intoš a nebo ten kufr)
Zkus více možností
1) odemknout auto a pak znovu zmáčknout a držet tlačítko odemykání a mohli by se stáhnou okna cca ta 20 sec
2) nebo to zmáčknout a držet 20 sec. bez přerušování
no mé kábro neumí nic už sem to zkoušel...ani ta střecha se mu nestáhne na dálku jen se mi rožne ten interier (tz. vyhledávání vozidla ve tmě)
to je tlačítko na otevírání kufru, klíč z e46, je úplně stejný jako e36, ale místo rozsvícení introše je to na otevření jen kufru..
mám obojí auta doma, obojí klíče, tak mi můžeš věřit