Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
budíky E36 do 260kmh
Pokud vyměníš budíky celé, bude vše OK, ale budou ukazovat jiný stav KM.
Když vyměníš jen tu tapetu, tak je budeš muset nakódovat pomocí diagnostiky, aby ukazovaly správně...
s ručičkama to bývá většinou problém, je to hodně malinkaté a často se stává, že ty rafičky ulomíš nebo ty packy které drží ten plastový díl s číslici tacho...
Já osobně bych se do toho nepouštěl, pokud jsi to nikdy nedělal a rači bych to svěřil někomu, kdo to už dělal, případně nějaké firmě, co se zabývá výměnou plastových budíků, např aluramecky.cz,...
Když vyměníš jen tu tapetu, tak je budeš muset nakódovat pomocí diagnostiky, aby ukazovaly správně...
s ručičkama to bývá většinou problém, je to hodně malinkaté a často se stává, že ty rafičky ulomíš nebo ty packy které drží ten plastový díl s číslici tacho...
Já osobně bych se do toho nepouštěl, pokud jsi to nikdy nedělal a rači bych to svěřil někomu, kdo to už dělal, případně nějaké firmě, co se zabývá výměnou plastových budíků, např aluramecky.cz,...
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Tobě 323i jede víc než 260? Kde jsi našel tak dlouhý a tak prudký kopec? 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
nie nebude to ok, niektore budiky tu kocku ani nemaju ale spat k veci vzdy sa prepisu len mensie kilometre vacsimu cize ak mas na novych budikoch menej kilometrov ako na starych bude po synchronizacii vsetko ok ale pokial mas na novych budikoch viac kilometrov synchronizacia nepojde a bude ti svietit bodka pri kilometroch. budiky maju totiz to az dve pamate jednu tu kocku a druha je pripajkovana na doske a medzi nimi sa udaje porovnavaju...
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Stejně tak s otáčkoměrem žejo. To mě přijde lepší a efektnější koupit rovnou nějakej pěknej podsvětlenej podklad. http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/bu ... 1679.eshop