opět jsem strávil spoustu času prohledáváním témat tady a nedopídil se výsledku. řeší se tu 18 kola a 10x17 což mě nic neřekne.
prosím o radu z vlastní zkušenosti, pokud možno ne odpověď asi jóo...asi nééé:)
chtěl bych mýmu touru dát trochu lepší kola než současný 15 kola, které bych měl zítra vyzvednout a rozměry jsou:
předek 7.5/16
zadek 9/16
obojí by měly být ET 25
vejdou se bez jakýchkoliv úprav abych neškrtal někde o něco?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
kola 9x16 na E36
To Ti asi škrtat bude. Měl jsem na coupe Borbet T 9x16 (vlastně je ještě někde mám) a ET35, zadní gumy šířka 215 a zadek byl trochu sníženej a gumy byly pěkně pořezaný od blatníku..
Podotýkám, že s těmahle kolama a gumama jsem si to tenkráát přivez z Německa a jenom ty gumy, tak to byly takový Áčka, že to byl hnus.. A hlavně ty kola vypadaj celkově strašně maličký-jak maji velkej límec a jen 16palců. Vypadaly menší, než orig. 15alu.
Podotýkám, že s těmahle kolama a gumama jsem si to tenkráát přivez z Německa a jenom ty gumy, tak to byly takový Áčka, že to byl hnus.. A hlavně ty kola vypadaj celkově strašně maličký-jak maji velkej límec a jen 16palců. Vypadaly menší, než orig. 15alu.
- Přílohy
-
- 2.jpg (78.57 KiB) Zobrazeno 1685 x
-
- 1.jpg (82.37 KiB) Zobrazeno 1685 x
-
- Kontaktovat uživatele:
no, právě jsem je dovezl a nezbývá než doufat že až je na jaře nasadím tak si ani neškrtnou:)
původně jsem měl vyhlídnutý límcový 17, pak jsem zahlíd tyhle 16ky a už jsem pro ně jel 200km tam a zpět.
snad to za to stálo no...
jsou to tyto, ještě je nesmazal...
http://auto.bazos.cz/inzerat/21692714/brokk-b1.php
původně jsem měl vyhlídnutý límcový 17, pak jsem zahlíd tyhle 16ky a už jsem pro ně jel 200km tam a zpět.
snad to za to stálo no...
jsou to tyto, ještě je nesmazal...
http://auto.bazos.cz/inzerat/21692714/brokk-b1.php
Děkuju
Taky bych je klidně prodal, ale nechce se mě pro ně na Mělník na chatu
Tak třeba budeš mít štěstí, ale jak řikám no, já měl větší ET, než ty a gumy tam byly snad nejužší, co na to někdo mohl nazout si myslim a stejně to škrtalo... Ale jak to bylo malý to kolo s nízkou gumou, tak to mělo - aspoň pocitově lepší zrychlení
A taky z toho byl zmatenej tachometr..

Taky bych je klidně prodal, ale nechce se mě pro ně na Mělník na chatu

Tak třeba budeš mít štěstí, ale jak řikám no, já měl větší ET, než ty a gumy tam byly snad nejužší, co na to někdo mohl nazout si myslim a stejně to škrtalo... Ale jak to bylo malý to kolo s nízkou gumou, tak to mělo - aspoň pocitově lepší zrychlení