Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 dodělávané CCFL kroužky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
EdyBoyS

#1 Příspěvek od EdyBoyS »

Borci, už se vám někdy stalo, u těch kupovaných CCFL kroužků, že v zimě a vlhku se rozsvěcují méně, než mají a třeba 5 min trvá, než začnou svítit na 100% ??

Mám je na autě cca půl roku a teď mi zničeho nic přestaly u řidiče oba dva svítit u spodku... jak jsou ve tvaru U tak svítí jen horní konce tak na 50% a zbytek vůbec... nechápu co s tim je??

to budu muset asi koupit nové co? :(
TeggyM3

#2 Příspěvek od TeggyM3 »

máš bílé? kdyby jsi náhodou kupoval novou sadu tak odkoupím dva bílé kroužky ;) tak kdyby náhodou tak piš sz
EdyBoyS

#3 Příspěvek od EdyBoyS »

jo, bílé, CCFL... sada stála myslim litr no... asi budu kupovat nové. kdyžtak se ozvu.
aigo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od aigo »

hele me taky sviti min a v lete to sviti normal... takze jelikoz tam je zarivkovej plyn tak si myslim ze jhe to normalni jev
EdyBoyS

#5 Příspěvek od EdyBoyS »

aigo píše:hele me taky sviti min a v lete to sviti normal... takze jelikoz tam je zarivkovej plyn tak si myslim ze jhe to normalni jev
mě to sviti ale jen poloviční svítivostí jako v létě a hlavně spodek kroužku nesvítí Vůbec!
Dřív mi to dělalo, když bylo chladno nebo vlhko, že svítily málo, tak stačilo zapnout na pár vteřin dálkovy světla a jak se ohřály kroužky, tak už svítily normál... ale teď už to nejde ani dálkovyma spravit a svítí pořád jen vrch, spodek vubec a ještě ke všemu strašně málo, že to za jizdy skoro ani nejde vidět....

uvažuju o UHP kroužcích, nemáte někdo zkušenost?
raff007

#6 Příspěvek od raff007 »

uhp a ccfl se nedaji vubec srovnavat...mam ty led uhp (ve svetlech depo p90 vcetne led blinkru...na e90)...a ty led uhp AE sviti skoro stejne jako na novych modelech..jediny co ze kdyz na to koukas hodne z blizka tak vidis ty jednotlivy ledky...ale jinak fkt pecka....uz jsem tady slibil fotky ale nejak se do toho nemuzu dokopat...o vikendu bych to ale mohl blejsknout

jinak ohledne ccfl...krouzkama to neni ale delaj to trafa...kdyz mate ty obyc sracky plastovy trafa tak muzes menit kazdej tejden, kor v zime....kdyz mate ccfl tak se vyplati koupit tyhle trafa a mate pokoj:
http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html
s ledkama jsem ale tedka spokojen
onlybimmers

#7 Příspěvek od onlybimmers »

..
EdyBoyS

#8 Příspěvek od EdyBoyS »

Na těch ledkových se nemá v podstatě co posrat a hlavně diodě moc nevadí změny teplot či vlhkost nebo sucho, takže by měla být daleko odolnější, než ty CCFL kroužky plněny plynem... Ale zase ta cena je daleko vyšší...
Za ty Led kroužky se 120 diodama chcou 2 tisíce, tak nevím...

Mě tou zimou přestal svítit spodek těch kroužků, tak nevím, jestli se do nich dostala vlhkost, nebo jestli je to tim inventorem.. zkusim to přepájet a uvidim
EdyBoyS

#9 Příspěvek od EdyBoyS »

raff007 píše:uhp a ccfl se nedaji vubec srovnavat...mam ty led uhp (ve svetlech depo p90 vcetne led blinkru...na e90)...a ty led uhp AE sviti skoro stejne jako na novych modelech..jediny co ze kdyz na to koukas hodne z blizka tak vidis ty jednotlivy ledky...ale jinak fkt pecka....uz jsem tady slibil fotky ale nejak se do toho nemuzu dokopat...o vikendu bych to ale mohl blejsknout

jinak ohledne ccfl...krouzkama to neni ale delaj to trafa...kdyz mate ty obyc sracky plastovy trafa tak muzes menit kazdej tejden, kor v zime....kdyz mate ccfl tak se vyplati koupit tyhle trafa a mate pokoj:
http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html
s ledkama jsem ale tedka spokojen
a dá se to sehnat v čr? :wink:
Odpovědět