Mám je na autě cca půl roku a teď mi zničeho nic přestaly u řidiče oba dva svítit u spodku... jak jsou ve tvaru U tak svítí jen horní konce tak na 50% a zbytek vůbec... nechápu co s tim je??
to budu muset asi koupit nové co?

mě to sviti ale jen poloviční svítivostí jako v létě a hlavně spodek kroužku nesvítí Vůbec!aigo píše:hele me taky sviti min a v lete to sviti normal... takze jelikoz tam je zarivkovej plyn tak si myslim ze jhe to normalni jev
a dá se to sehnat v čr?raff007 píše:uhp a ccfl se nedaji vubec srovnavat...mam ty led uhp (ve svetlech depo p90 vcetne led blinkru...na e90)...a ty led uhp AE sviti skoro stejne jako na novych modelech..jediny co ze kdyz na to koukas hodne z blizka tak vidis ty jednotlivy ledky...ale jinak fkt pecka....uz jsem tady slibil fotky ale nejak se do toho nemuzu dokopat...o vikendu bych to ale mohl blejsknout
jinak ohledne ccfl...krouzkama to neni ale delaj to trafa...kdyz mate ty obyc sracky plastovy trafa tak muzes menit kazdej tejden, kor v zime....kdyz mate ccfl tak se vyplati koupit tyhle trafa a mate pokoj:
http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html
s ledkama jsem ale tedka spokojen