Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zapnutí světel při odemykání E92 VYŘEŠENO SMAZAT PROSÍM

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bmw335
Klubové ID: 3159

#1 Příspěvek od bmw335 »

Zdravím, jde nastavit rozsvěcení obrysových světel při odemykání? Mám nastavený follow me home, ale nesvítí mi to od začátku. Mám nastavený i rozsvěcení při odemykání, ale to mi funguje jen někdy......Taky se vám někdy stane, že otevřete dveře, sjede okno a když se zavřou, zase se zavře?

A ještě jedna věc, před pár měsíci se mi při nastartování vynulovaly všechny ukazatele a do sdruženého displeje se mi přidala průměrná rychlost, která nejde nastavit v menu, zřejmě jen odemknutím skrytých funkcí přes OBD2.
Ani nechanik to nechápal, každopádně to nejde dát pryč.
Problém viz. výše, se stal již dříve, nevázaně na posledním.
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Nejspis mas dodrbane kodovani. Pryc to samozrejme dat jde.
bmw335

#3 Příspěvek od bmw335 »

matiz píše:Nejspis mas dodrbane kodovani. Pryc to samozrejme dat jde.
myslim dát pryč přes menu...Jak dodrbané? Jako že se mi to samo posralo? S tím mi odešla i ta jednotka podavače pásu, mechanik řikal, že tam bylo asi nějaký přepětí
bmw335

#4 Příspěvek od bmw335 »

bmw335 píše:
matiz píše:Nejspis mas dodrbane kodovani. Pryc to samozrejme dat jde.
myslim dát pryč přes menu...Jak dodrbané? Jako že se mi to samo posralo? S tím mi odešla i ta jednotka podavače pásu, mechanik řikal, že tam bylo asi nějaký přepětí
včera jsem si přečetl návod a vyzkouším to:D Tak follow me home funguje tak, že po vypnutí motoru se nechají světla v poloze 2 a pak se zmáčknou dálkovky a ty pak svítí dle nastavené doby v menu. Rozsvěcení světel při odemykání funguje taky se světly v poloze 2. Ony vlastně v poloze 2 při vypnutém motoru nesvítí:) Takže to buce asi fungovat no. Akorát, že ty světla se mi někdy rozsvítily ikdyž sem je měl v poloze nula....
Odpovědět