Zdravím, jde nastavit rozsvěcení obrysových světel při odemykání? Mám nastavený follow me home, ale nesvítí mi to od začátku. Mám nastavený i rozsvěcení při odemykání, ale to mi funguje jen někdy......Taky se vám někdy stane, že otevřete dveře, sjede okno a když se zavřou, zase se zavře?
A ještě jedna věc, před pár měsíci se mi při nastartování vynulovaly všechny ukazatele a do sdruženého displeje se mi přidala průměrná rychlost, která nejde nastavit v menu, zřejmě jen odemknutím skrytých funkcí přes OBD2.
Ani nechanik to nechápal, každopádně to nejde dát pryč.
Problém viz. výše, se stal již dříve, nevázaně na posledním.
zapnutí světel při odemykání E92 VYŘEŠENO SMAZAT PROSÍM
-
matiz
- Klubové ID: 3204
-
bmw335
- Klubové ID: 3159
-
bmw335
- Klubové ID: 3159
včera jsem si přečetl návod a vyzkouším to:D Tak follow me home funguje tak, že po vypnutí motoru se nechají světla v poloze 2 a pak se zmáčknou dálkovky a ty pak svítí dle nastavené doby v menu. Rozsvěcení světel při odemykání funguje taky se světly v poloze 2. Ony vlastně v poloze 2 při vypnutém motoru nesvítí:) Takže to buce asi fungovat no. Akorát, že ty světla se mi někdy rozsvítily ikdyž sem je měl v poloze nula....bmw335 píše:myslim dát pryč přes menu...Jak dodrbané? Jako že se mi to samo posralo? S tím mi odešla i ta jednotka podavače pásu, mechanik řikal, že tam bylo asi nějaký přepětímatiz píše:Nejspis mas dodrbane kodovani. Pryc to samozrejme dat jde.