Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nastavení intervalu stk E9x
ahoj,ke konci prosince jsem byl na stk,takže můj interval 12/2012 mi svítil celej prosinec při nastartování žlutě a teď v lednu už červeně..je mi jasný,že si tam musim nastavit další termín,ale já nevím jak..mám k autu i českej origo manuál,ale podle toho jsem to moc nepochopil..zkoušel jsem to podle návodu přes I-Drive,ale v tom návodu je to pro němčinu a já si v autě tenkrát nastavil angličtinu( neumím ani jeden jazyk:-) ) a když jsem byl před dvěma lety na stk poprvé,tak mi to potom nastavili při běžném servisu v bmw.. kdyby mi tu někdo chtěl stupidně a hlavně podrobně navést,tak budu vděčen..v nejhorším sjedu do servisu a tam mi to nastaví.. díky
- BudVlad
- Klubové ID: 1841
Tady je návod jak vynulovat servis intervaly. Je to bohužel anglicky, ale snad se tomu dá rozumět. To co potřebuješ vynulovat je čemu říká “not sure what this is”.
http://youtu.be/LVc2JlgKGe0
http://youtu.be/LVc2JlgKGe0
U E6x to jde pouze v iDrivu (termín měření emisí a STK jsou jedinou editovatelnou položkou) nebo diagnostikou. Předpokládám, že u E9x je to taky tak
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jde o to, že v různejch zemích je různá legislativa a termíny ME a STK, tak to tam jde editovat stejně jako třeba nastavení hodin
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014