Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dodatečná montáž asc na e36 318is
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Je to systém pro lidi s olověnou nohou, většinou toto máme odpojené
Je to integrované s ABS v jedné jednotce, takže je třeba jednotku ABS, správnou kabeláž, přídavnou škrtící klapku s ovládacím servem a jinou hadici k MAFu. Věř mi, vynaložená námaha a finance neodpovídají získaným vlastnostem.

Je to integrované s ABS v jedné jednotce, takže je třeba jednotku ABS, správnou kabeláž, přídavnou škrtící klapku s ovládacím servem a jinou hadici k MAFu. Věř mi, vynaložená námaha a finance neodpovídají získaným vlastnostem.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
ahoj, nebudu zakládat nové téma, když se chci zeptat na takovou blb...
Jak moc vám v e36 pomáhá kontrola trakce při rozjezdu na sněhu? Stalo se vám, že by jste se bez asc nezvládli rozjet a asc se rozjelo? Mám první Bmw, dřív slabší předokolky.. Právě nemám asc, "pouze" samosvor a až mě udivuje co auto v zimě vyjede. Přímo jsem neporovnával, ale párkrát (naloženej) jsem věděl, že by předokolka neměla šanci (aspoň u stejně velkého auta)
Jak moc vám v e36 pomáhá kontrola trakce při rozjezdu na sněhu? Stalo se vám, že by jste se bez asc nezvládli rozjet a asc se rozjelo? Mám první Bmw, dřív slabší předokolky.. Právě nemám asc, "pouze" samosvor a až mě udivuje co auto v zimě vyjede. Přímo jsem neporovnával, ale párkrát (naloženej) jsem věděl, že by předokolka neměla šanci (aspoň u stejně velkého auta)
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Za mezních podmínek je to právě naopak, rozjedeš se s vypnutým ASC
Samosvor je daleko lepší řešení než ASC.

Samosvor je daleko lepší řešení než ASC.
323ti stock condition
323ti stock condition
Zadokole potřebuje občas hrabat aby ten kopec vyjela je to normální předokolky ti taky většinou hrabou, asc tomu hrabání zabraňuje, asc je dobrý když ti to má ustřelit v zatáčce tak to nebude hrabat, ale samosvor je nejjistější hrabou ti pak obě kola, vim o kámošovi co má e34 se samosvorem a to je masakr co všechno vyjede
ASC je fajn na zasněžených cestách, i člověk s dřevěnou pravou nohou pak může jezdit velice svižně...a jak už bylo psáno- ve chvíli, kdy se zahrabeš, je potřeba protiprokluz vypnout...
ale myslím si, že ASC neumí nic, co by se šikovnej člověk nebyl schopnej naučit za jednu zimu v zadokolce...
samosvor nabízí perfektní trakci a víc zábavy, ale pro nezkušenýho člověka je to celkem nebezpečná záležitost...
ale myslím si, že ASC neumí nic, co by se šikovnej člověk nebyl schopnej naučit za jednu zimu v zadokolce...

samosvor nabízí perfektní trakci a víc zábavy, ale pro nezkušenýho člověka je to celkem nebezpečná záležitost...
-
S tim vypinanim pri vyjizdeni je rozdil, jestli je v aute ASC, nebo ASC+T. ASC je skoro k nicemu (jenom zavira skrtici klapku), ale ASC+T cca do 50km/h pribrzduje kolo, ktere zacne prokluzovat - takze castecne nahrazuje samosvor. Pri vypnuti staci aby zacalo prokluzovat jedno kolo a vsechen tocivy moment jde na nej.
-
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
ASC+T do E36 bylo. Mám ve svém.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
já jsem přesvědčenej o tom, že vyjela...
třeba tady- http://www.bmwvin.com/?vin=EY78719&confirm_code=tlgap
třeba tady- http://www.bmwvin.com/?vin=EY78719&confirm_code=tlgap
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: