Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E90 upgrade na facelift model

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Dave320

#21 Příspěvek od Dave320 »

Tak jsem mrkl na ten link e90post.com do sekce Cosmetic and Lighting Modifications ale nic konkrétního jsem o této kapotě pro E90 nenašel.
U nás jsem našel jen jeden odkaz na kapotu M3 pro E90 - 91 ale je to karbon a podle toho taky cena viz:
http://www.m-style.cz/auta/cs/365-pedni ... arbon.html.
Tak by mě zajímalo zda se dá u nás sehnat třeba plechová či laminát.
DKx
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DKx »

Polož na kryt motoru záchodové prkénko a silou ji zaklapni, budeš mít ///M prolis.
Já to tak podobně udělal, můžu doporučit, stále si svůj ďůlek hrdě prohlížím...
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#23 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

DKx píše:Polož na kryt motoru záchodové prkénko a silou ji zaklapni, budeš mít ///M prolis.
Já to tak podobně udělal, můžu doporučit, stále si svůj ďůlek hrdě prohlížím...
8O Cože..?? :lol:

S těma ///M E92 nárazníkama pre-face vs. fl, si asi odpovím sám: Nebyl :P

Jedině co jsem našel by se dalo považovat totok, nějaký nasazovací spojler na serii, viz. stejné mlhovky.
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... __E93.html
vs.
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... __E93.html
BudVlad

#24 Příspěvek od BudVlad »

Dave320 píše:Tak jsem mrkl na ten link e90post.com do sekce Cosmetic and Lighting Modifications ale nic konkrétního jsem o této kapotě pro E90 nenašel.

Musíš použít Search this Forum button, hledat M3 style hood a dostaneš celou řadu odkazů. Nejsou ale levné, z plechu se samozřejmě nedělají. Většina je CF nebo plast ( FRP). Originál je z hliníku.
Obrázek
tojebordel
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od tojebordel »

Nekdo neco k tomu zapojeni senzoru?
vvinohrad

#26 Příspěvek od vvinohrad »

Zdravím všechny, rád bych se zapojil do této diskuze.

Dal jsem si na svou E90 (2005) světla po FL (halogen -halogen)
pasují normálně, ale pořád mi to hlásí závadu na budíkách...cca každých 15 vteřin.....je to otravné....píše se zde i nějakém licht modulu a také o nakodování dálkovými světly....prsoím o vysvětlení pokud někdo víte jak se zbavit chybového hlášení. díky
matiz
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od matiz »

Je nutno nakodovat retrofit facelift svetel. Umim udelat, ale jsem moc daleko...
vvinohrad

#28 Příspěvek od vvinohrad »

A můžeš prosím popsat co je to retrofit faceliftových světel??? mám ho ve svém předfaceliftu?? nebo ho musím koupit?? je ve všech pofaceliftech stejný?? mám kamaráda s diagnostikou, ale nevím jestli to ta jeho umí, či jestli to on umí :D díky
matiz
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od matiz »

Je to prekodovani FRM na jiny druh svetel. Kupovat nic nemusis, jen sehnat nekoho s diagnostikou kdo umi kodovat a vi co dela.
tojebordel
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od tojebordel »

A ty cidla se taky daji nejak nakodovat? Nebo kdyz je nejak zapojim, dam PDC z aute ktere melo predni i zadni, tak to pojede?
Jeste teda ani nevim, jak to zapojit na hlavni elektriku...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od matiz »

edit z duvodu ze nebudu poskytovat pomerne zasadni informace tam, kde nemuzu mit andve ruzne věci v inzerci aniz by bylo nutne zaplatit za komercni inzerat.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od matiz »

Pokud budes menit i jednotky PDC, budes na tom stejne. Je mozne ze ta stavajici bude umet i predni cidla, ale taky nemusi, Helmuti setri uz vsude. Pokud budes menit i jednotky, tak v kazdem pripade se v ni bude muset zmenit i kodovani a nejlip cely sw, protoze jinak ti tam bude smrdet cizi vin a to se zase nemusi libit naslednym jednotkam ktere s pdc spolupracuji, konkretne ccc, cic, m-ask... Takze dokud tam nebude tve vin, muzou ale nemusi zpravy z pdc ignorovat. Nejde to rict presne bez zkusenosti nebo detailni znalosti programoveho kodu...

Taktez je mozne ze to pojede bez jakehokoliv kodovani kdyz tam bylo zadni pdc, ale moc tomu neverim.
Odpovědět