Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90 upgrade na facelift model
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim
kamarad ma 320d E91 2006, chtel by si dodelat nejake prakticke veci a zaroven rovno predelat na facelift a potrpi si na originalnich dilech. Jedna se o predni naraznik s PDC, predni svetla s krouzkam a zadni LED svetla. Jeho vuz ma pouze zadni PDC, bude problem dozapojit, aby to fungovalo komplet - zvukova signalizace a na obrazovce navi?
Co predni svetla, krouzky s dennim svicenim a zadni LEDky? Co vse bude potreba jeste dokoupit, pripadne preprogramovat? Licht modul, CAS modul?
Dekujeme za info
kamarad ma 320d E91 2006, chtel by si dodelat nejake prakticke veci a zaroven rovno predelat na facelift a potrpi si na originalnich dilech. Jedna se o predni naraznik s PDC, predni svetla s krouzkam a zadni LED svetla. Jeho vuz ma pouze zadni PDC, bude problem dozapojit, aby to fungovalo komplet - zvukova signalizace a na obrazovce navi?
Co predni svetla, krouzky s dennim svicenim a zadni LEDky? Co vse bude potreba jeste dokoupit, pripadne preprogramovat? Licht modul, CAS modul?
Dekujeme za info
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
nedavno jsem nasel tenhle inzerat -> http://www.sportovnivozy.cz/31384-bmw-3-325i ,kde ma pan sve auto predelane na FL verzi.Psal jsem mu email , abych se dozvedel , co vse musel vymenit.Tady je odpoved:
BTW: jedna se o predelani m-packet pred FL na m-packet po FL , proto ty podbehy .
nedavno jsem nasel tenhle inzerat -> http://www.sportovnivozy.cz/31384-bmw-3-325i ,kde ma pan sve auto predelane na FL verzi.Psal jsem mu email , abych se dozvedel , co vse musel vymenit.Tady je odpoved:
Dobry den, kupoval jsem kapotu, komplet naraznik s ledvinkama a svetla, blatniky a podbehy jsou stejny, celkem lehka prestavba, to same i zadek, svetla a kufr.. Jinak pozor na zapojeni svetel, prechod napr. z xenonu na bixenon nedoporucuju, ani z normalnich na xenon.. potom ty diody na blikacich take mozna budou delat problem, ale ja jsem to neprestavoval, to servis.
Zdravi, Petr Stary
BTW: jedna se o predelani m-packet pred FL na m-packet po FL , proto ty podbehy .
-
- Kontaktovat uživatele:
Dily mame vsechny, jde mi spis o to, co vsechno pouzit pro zapojeni. Lichmodul mame, cili by melo jit i denni sviceni krouzkama... svetla jsou halogen - halogen, takze problem taky nebude. Kapota FL je s listou horni casti ledvinek, preFL bez, protoze ledvinky jsou cele v narazaniku. Kapota FL ma vice prolisu. Blatniky jsou od pohledu stejne, podbehy jsem jeste nekoukal, ale nevim co by melo byt jinaci. Spis jeste ty parkovaci senzory...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
OT: Mě se zdá face hezčí jak předface, ale ne v ///Mku.
Světla mají hezčí, hlavně ty hrozný zadní, ale ty ///M náraznky tak nějak změkčili, i s těmi menšími ledvinami to vypadá nějak roztomileji.
Např. zde http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/topic18991_E91____M_Sportpaket_20ect___update_15_05__LCI__3er_BMW_-_E90___E91___E92___E93.html si to týpek předělal, a mě prostě přijde to předchozí lepší, drsnější.
Ale jasně, tak i tak to má 3x hezčí jak já, + jen můj názor, možná jen závist, a bezpochyby je face "novější".
Světla mají hezčí, hlavně ty hrozný zadní, ale ty ///M náraznky tak nějak změkčili, i s těmi menšími ledvinami to vypadá nějak roztomileji.
Např. zde http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/topic18991_E91____M_Sportpaket_20ect___update_15_05__LCI__3er_BMW_-_E90___E91___E92___E93.html si to týpek předělal, a mě prostě přijde to předchozí lepší, drsnější.
Ale jasně, tak i tak to má 3x hezčí jak já, + jen můj názor, možná jen závist, a bezpochyby je face "novější".