Prosim o radu nejdou mi otevrit dvere ridice central normalne funguje zamknu auto vsechny cudliky normalne zalezou pak odemknu centralem cudliky ve dverich vylezou jenom ten u ridice ne tak musim ze vnitr vzit za klicku a pak cudlik vyskoci a otevru
Pri otevirani centralem ma jako snahu vyskocit ale jako by byl zaseklej klickou to pak normalne funguje nevi nekdo cim by to mohlo byt???
To asi ne snad?? pac to pak nefunguje vubec ne?? me jenom nevyjede ten cudlik ale ma proste snahu tak nevim nevim:-)) mozna to bude celim tim zamkem ale to co sem tady procital tak se projevuje jinak
Tak ted sem skousel centralem se odemknou troje dvere a u ridice ne tak sem to skusil klickem a slo to takze asi central u ridice?? co to obnasi a jak vymenit a kde koupit dik za radu
jj stačí vyměnit zamek řidičovych dveří... kus za kus nic složitýho ,, fungl nový to stojí v bmw 1400 bez daně takže nejakych 1700 s daní... a vše odemyka jak má
2007 uz bude mit ty zamky lepsi a ten tvuj bude na hrane, proto ti to vetsi pojistka udrzi. Nevidim v tom zadny problem, jenom az ti zacne vylitavat i ta vetsi, tak potom kup zamek a nedavej tam zase vetsi -)))