Po výměně spojky a válce mi vibruje po sešlápnutí spojkového pedálu pedál.Mám 323.Většinou se to děje když je motor studený a kolem 2,5 tisíce otáček.Vibrace jsou rychlé a po chvilce spomalují až úplně přestanou.Spojku jsem odvzdušňoval a vibruje pořád.Vibruje to těsně za pedálem.Děkuji za případné nápady,čím by to mohlo být.
Kdyby to byl ten setrvák,co se stane,kdyžho tam nechám jak je.
Někde jsem slyšel,že když je špatnej setrvák,tak jdou vybrace na volnoběh do celého auta.
Připadne mi divny,kdyby to bylo přímo ve spojce,že by to vybrovalo jen v pedálu a zvuk by šel taky jen od pedálu.
No jelikož je dvouhmota už i v 318is, tak bych řekl, že bude i v 320i. IS a 320 má stejnej diferák, výfuk, snad i převodovku, spojku, takže budou mít asi obě i dvouhmotu.
Taky mě drnčí pedál a je to cítit ve spojce aj v plynovým, hlavně od přidání do 1500ot a pak vibrace celkem utichnou. Pokud je to stervák, ani by mě to nepřekvapilo, původní příznaky by tomu odpovídaly.
dekuju ,, to vim jak se to projevuje.. jen sem nevedel jestli se uz tam montoval..:/ zrejme ano kdyz to je 6val.. resim ze mi auto na volnobeh docela haze (a vsecko kolem je ok) tak premejslim nad stavem setrvaku,
Mě se zdá,že je auto jinak zcela v pořádku,na volnoběh neškube,při rozjezedech se chová normálně,prostě žádný z těch příznaků,co jsou napsány v tom odkazu podle mě nemá,jen ty vybrace do pedálu.
V servise taky neví.
luk je tam v originálu,jinak já měnil pouze lamelu,přítlačák a ložisko a je to ok, v době výměny to mělo 350tis a už jsem najel dalších 50tis,osobně doporučuju výměnu přítlačáku,ale setrvák je na zvážení.