Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rozinani světel

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavelbg
Klubové ID: 3470

#1 Příspěvek od Pavelbg »

Zdravím, mám dotaz. Při přetížení se mi rozsvicují v interieru světla. Tím přetížením myslím předevší brždění. Všechy dveře byli zavřené a stává se to dokonce i když mám na stropě osvětlení vypnuto. Nevíte čím by to mohlo být? Jedná se o E36 325i sedan. Díky za pomoc
shade741

#2 Příspěvek od shade741 »

kdyby to delalo jen na pozici kdyz se to rozsviti jak otevres dvere tak bych se podival na cidla u zámků dveří, ale jestli sem dobře pochopil dělá to nezávisle na tom v jaké pozici vypínač je, proto bych vyndal samotnou lampičkus vypínačem a zkontroloval ten, pokud bude ok tak si nekdo nejspíše hrál s elektrikou jako u většiny e 36 a někde se to dotýká- pokud je auto po takovém kutilovi tak bych prošel vše co muzu jinak muzes taky blbe dopadnout :wink:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#3 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Já se omlouvám za OT, asi to je dost naprd, ale já jsem si tě představil jak v noci někde brzdíš a musel jsem se zasmát :D :D :D

Ale jak psal shade, jestli to je při přetížení, tak jestli ti to funguje normálně ty lampičky když je zapneš, tak jestli tam nemáš někde odizolovaný kabely a při tom přetížení se spojej a rozsvítěj ti to...
Pavelbg
Klubové ID: 3470

#4 Příspěvek od Pavelbg »

fabledwarrior píše:Já se omlouvám za OT, asi to je dost naprd, ale já jsem si tě představil jak v noci někde brzdíš a musel jsem se zasmát :D :D :D

Ale jak psal shade, jestli to je při přetížení, tak jestli ti to funguje normálně ty lampičky když je zapneš, tak jestli tam nemáš někde odizolovaný kabely a při tom přetížení se spojej a rozsvítěj ti to...
:D Kamoš malem vyletěl smichy z auta...brzdim a auto se začne pomlu rozsvicovat a pohasínat jak vánočí stromeček....mrknu na tu elektriku.
Odpovědět