Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rozinani světel
kdyby to delalo jen na pozici kdyz se to rozsviti jak otevres dvere tak bych se podival na cidla u zámků dveří, ale jestli sem dobře pochopil dělá to nezávisle na tom v jaké pozici vypínač je, proto bych vyndal samotnou lampičkus vypínačem a zkontroloval ten, pokud bude ok tak si nekdo nejspíše hrál s elektrikou jako u většiny e 36 a někde se to dotýká- pokud je auto po takovém kutilovi tak bych prošel vše co muzu jinak muzes taky blbe dopadnout 

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Já se omlouvám za OT, asi to je dost naprd, ale já jsem si tě představil jak v noci někde brzdíš a musel jsem se zasmát

Ale jak psal shade, jestli to je při přetížení, tak jestli ti to funguje normálně ty lampičky když je zapneš, tak jestli tam nemáš někde odizolovaný kabely a při tom přetížení se spojej a rozsvítěj ti to...

Ale jak psal shade, jestli to je při přetížení, tak jestli ti to funguje normálně ty lampičky když je zapneš, tak jestli tam nemáš někde odizolovaný kabely a při tom přetížení se spojej a rozsvítěj ti to...
fabledwarrior píše:Já se omlouvám za OT, asi to je dost naprd, ale já jsem si tě představil jak v noci někde brzdíš a musel jsem se zasmát![]()
![]()