E90, 318D - alarm
-
jiricek
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3080
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
-
JonyM
- Klubové ID: 3146
Když jsem před cca rokem kupoval svoje auto, tak jsem to taky zjišťoval a alarm v základu není! Já ho tam taky neměl a nechával jsem si ho dodělat, poznáš to podle koule(boule) pod zpětným zrcátkem v interiéru, když to bude z obyč plastu, tak ho nemáš, když to bude jakoby z černýho lesklýho plastu (trochu jako sklo) tak ho tam máš...
Taky to můžeš zkusit na klíčku, když na dýl jak 4 vteřiny podržíš otevírání kufru, tak bys měl vyvolat panic mód, pokud to nebude dělat nic, alarm nemáš...
Taky to můžeš zkusit na klíčku, když na dýl jak 4 vteřiny podržíš otevírání kufru, tak bys měl vyvolat panic mód, pokud to nebude dělat nic, alarm nemáš...
-
matiz
- Klubové ID: 3204
-
JonyM
Když je přímo napojen na CAN-BUS, tak asi ano, zloději pak jen stačí připojit si nádobíčko k OBDII a za minutu odjíždí, když je to zapojeno jinak (kvalitně - ne žádný bastl!), plus zapojen další imo, trvá to pak o poznání déle...
Kdybys o alarmu uvažoval, doporučuju alarmy Vojtěch z Ústí n. Labem, i kdybys chtěl jen radu, je velmi ochotný...
Kdybys o alarmu uvažoval, doporučuju alarmy Vojtěch z Ústí n. Labem, i kdybys chtěl jen radu, je velmi ochotný...
-
matiz
- Klubové ID: 3204
Trva to o to dele, nez najde RJ toho alarmu.Vzhledem k tomu ze nikdo pri montazi nebude rozdelavat pul auta aby ji ukryl, da ji k noham tvym, nebo spolujezdce... Komfort ovladani znacne ztizeny. Mnohem vyssi uzitnou hodnotu spatruju v keylees imobilizeru. Ale alarm jako takovy je podle mne k nicemu, fetky to vykradou stejne kdyz se jim bude chtit a E9x jde ukrast pomerne velmi jednoduse.
-
jiricek
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3080
-
Dolly86
- Klubové ID: 3038
čau, alarm bych měl mít, mám pod zrcatkem ten červenej plast, kterej blika když zamknu auto, ale nejde me vybavit panic mód, protože předpokladam, že auto zamkneš a pak podržíš otevíraní kufru na dalkači, když to udělam tak se me otevre kufr a nic, sem asi blbej ale jak to mám teda vyvolat, díky za odpověď...JonyM píše:Když jsem před cca rokem kupoval svoje auto, tak jsem to taky zjišťoval a alarm v základu není! Já ho tam taky neměl a nechával jsem si ho dodělat, poznáš to podle koule(boule) pod zpětným zrcátkem v interiéru, když to bude z obyč plastu, tak ho nemáš, když to bude jakoby z černýho lesklýho plastu (trochu jako sklo) tak ho tam máš...
-
JonyM
Panic mód vyvoláš pouze, když je auto zamčené a alarm zapnutý (pokud to zkoušíš hned po aktivaci alarmu, tak počkej alespoň 30 vteřiny). Pak podržíš, někde se uvádí 4 vteřiny někde 5 a více, tlačítko pro otevírání kufru. Jiným tlačítkem to nejde, takže jestli ti to nefunguje, může být problém v tom, že někdy někdo překódovával klíček a nebo máš alarm dodělávaný a do toho klíčku to nikdo nedokódoval. Může to pak zlobit, viz třeba zde...
Kód: Vybrat vše
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=501281-
Dolly86
- Klubové ID: 3038
díky odpoledne to testnuJonyM píše:Panic mód vyvoláš pouze, když je auto zamčené a alarm zapnutý (pokud to zkoušíš hned po aktivaci alarmu, tak počkej alespoň 30 vteřiny). Pak podržíš, někde se uvádí 4 vteřiny někde 5 a více, tlačítko pro otevírání kufru. Jiným tlačítkem to nejde, takže jestli ti to nefunguje, může být problém v tom, že někdy někdo překódovával klíček a nebo máš alarm dodělávaný a do toho klíčku to nikdo nedokódoval. Může to pak zlobit, viz třeba zde...
Kód: Vybrat vše
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=501281