Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E90, 318D - alarm

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
jiricek Člen Klubu
Člen Klubu

#1 Příspěvek od jiricek Člen Klubu »

Zdravím všechny, před 2 měsíci, jsem koupil BMW 318d r.v. 2007 a zřejmě nemá alarm, myslel jsem, že BMW má alarm již v základu. Toto má lepší výbavu a alarm asi ne. Všechny mé pokusy ho nějak spustit marné. Díky za radu :D
Lucifer

#2 Příspěvek od Lucifer »

Pošli tvoje VIN a budeme vědět víc :)
JonyM

#3 Příspěvek od JonyM »

Když jsem před cca rokem kupoval svoje auto, tak jsem to taky zjišťoval a alarm v základu není! Já ho tam taky neměl a nechával jsem si ho dodělat, poznáš to podle koule(boule) pod zpětným zrcátkem v interiéru, když to bude z obyč plastu, tak ho nemáš, když to bude jakoby z černýho lesklýho plastu (trochu jako sklo) tak ho tam máš...
Taky to můžeš zkusit na klíčku, když na dýl jak 4 vteřiny podržíš otevírání kufru, tak bys měl vyvolat panic mód, pokud to nebude dělat nic, alarm nemáš...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matiz »

Podle mne je alarm stejne k nicemu.
JonyM

#5 Příspěvek od JonyM »

Když je přímo napojen na CAN-BUS, tak asi ano, zloději pak jen stačí připojit si nádobíčko k OBDII a za minutu odjíždí, když je to zapojeno jinak (kvalitně - ne žádný bastl!), plus zapojen další imo, trvá to pak o poznání déle...

Kdybys o alarmu uvažoval, doporučuju alarmy Vojtěch z Ústí n. Labem, i kdybys chtěl jen radu, je velmi ochotný...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matiz »

Trva to o to dele, nez najde RJ toho alarmu.Vzhledem k tomu ze nikdo pri montazi nebude rozdelavat pul auta aby ji ukryl, da ji k noham tvym, nebo spolujezdce... Komfort ovladani znacne ztizeny. Mnohem vyssi uzitnou hodnotu spatruju v keylees imobilizeru. Ale alarm jako takovy je podle mne k nicemu, fetky to vykradou stejne kdyz se jim bude chtit a E9x jde ukrast pomerne velmi jednoduse.
jiricek Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od jiricek Člen Klubu »

Díky všem za odpověď, zřejmě tam asi nebude, protože jsem zkoušel jak houpat s autem i varovný alarm dálkáčem i čidla pohybu v interiéru, ale bývalá majitelka tvrdila, že tam alarm je. Vím, že je to stejně jedno, když Ti někdo chce ukrást tak to stejně ukradne.
Dolly86

#8 Příspěvek od Dolly86 »

JonyM píše:Když jsem před cca rokem kupoval svoje auto, tak jsem to taky zjišťoval a alarm v základu není! Já ho tam taky neměl a nechával jsem si ho dodělat, poznáš to podle koule(boule) pod zpětným zrcátkem v interiéru, když to bude z obyč plastu, tak ho nemáš, když to bude jakoby z černýho lesklýho plastu (trochu jako sklo) tak ho tam máš...
Taky to můžeš zkusit na klíčku, když na dýl jak 4 vteřiny podržíš otevírání kufru, tak bys měl vyvolat panic mód, pokud to nebude dělat nic, alarm nemáš...

čau, alarm bych měl mít, mám pod zrcatkem ten červenej plast, kterej blika když zamknu auto, ale nejde me vybavit panic mód, protože předpokladam, že auto zamkneš a pak podržíš otevíraní kufru na dalkači, když to udělam tak se me otevre kufr a nic, sem asi blbej ale jak to mám teda vyvolat, díky za odpověď...:)
JonyM

#9 Příspěvek od JonyM »

Panic mód vyvoláš pouze, když je auto zamčené a alarm zapnutý (pokud to zkoušíš hned po aktivaci alarmu, tak počkej alespoň 30 vteřiny). Pak podržíš, někde se uvádí 4 vteřiny někde 5 a více, tlačítko pro otevírání kufru. Jiným tlačítkem to nejde, takže jestli ti to nefunguje, může být problém v tom, že někdy někdo překódovával klíček a nebo máš alarm dodělávaný a do toho klíčku to nikdo nedokódoval. Může to pak zlobit, viz třeba zde...

[code:1]http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=501281[/code:1]
Dolly86

#10 Příspěvek od Dolly86 »

JonyM píše:Panic mód vyvoláš pouze, když je auto zamčené a alarm zapnutý (pokud to zkoušíš hned po aktivaci alarmu, tak počkej alespoň 30 vteřiny). Pak podržíš, někde se uvádí 4 vteřiny někde 5 a více, tlačítko pro otevírání kufru. Jiným tlačítkem to nejde, takže jestli ti to nefunguje, může být problém v tom, že někdy někdo překódovával klíček a nebo máš alarm dodělávaný a do toho klíčku to nikdo nedokódoval. Může to pak zlobit, viz třeba zde...

[code:1]http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=501281[/code:1]

díky odpoledne to testnu :wink:
Odpovědět