Ahoj,
dnes zaclo snezit, tak jsem se byl projet.
Potom co jsem prijel domu, jsem si vsiml, ze mam orosene svetla zevnitr. Mam adaptivni xenony.
Je to normalni? Pokud ne, je to na vymenu?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90 roseni svetel
Já mám zkušenost, že po výměně žárovky v servisu se mlžilo světlo. Odstranění bylo jednoduché. Vytáhnout světlo a dát ten zatracenej káblík, který byl přichycený mezi světlo a těsnění tak, aby vše pěkně na sebe doléhalo respektive aby vedl tudy kudy měl a ne mezi světlem a těsněním.
Sousedovi tam zase vůbec nedali "takové to gumové těsnění" co se přes to přetáhne. Stačilo ho tam zpátky nasadit a mlžení přestalo.
Ani jedno nebyl xenon, ale předpodkládám, že princim bude stejný.
Sousedovi tam zase vůbec nedali "takové to gumové těsnění" co se přes to přetáhne. Stačilo ho tam zpátky nasadit a mlžení přestalo.
Ani jedno nebyl xenon, ale předpodkládám, že princim bude stejný.
Dá se to těsnění koupit případně nový nebo to přetěsnit nejde?
Vyladil jsem na autě před prodejem všechno a jako na potvoru jsem teď před kupcem zjistil, že se mi mlží jedno ze světel. Možná se tam dostala vlhkost po výměně xenonových výbojek a možná už je tam delší dobu a jen jsem si nevšimnul. Tak přemýšlím, jak to vyřešit rychle, resp. jaké jsou varianty, čím by to mohlo být...
Vyladil jsem na autě před prodejem všechno a jako na potvoru jsem teď před kupcem zjistil, že se mi mlží jedno ze světel. Možná se tam dostala vlhkost po výměně xenonových výbojek a možná už je tam delší dobu a jen jsem si nevšimnul. Tak přemýšlím, jak to vyřešit rychle, resp. jaké jsou varianty, čím by to mohlo být...