Nedalo mi to a zkusil jsem změřit odběr. Vzal jsem ampermetr, zamčel se do auta a začal laborovat. Při zamčení odběr cca 4 A a postupně, jak se všechno vypíná to kleslo na ustálených cca 370 mA. Začal jsem tahat ven pojistky. Zjistil jsem že když vytáhnu pojistu č.24, která je u obrázku teploměru, tak proud klesne na cca 170 mA.
Dokázal by mi někdo říc, co přesně je na pojistce 24? U obrázku teploměru jsou celkem tři pojistky, č.24 (5A), č.69 (50/60A) a č.80 (40A).
Pak samozžejmě ještě zbývá ten odběr 170 mA. Myslím, že i to je dost na udržení paměti v rádiu.
Alarm nemám. Žádné neorigo dodělávky taky ne. Auto jsem koupil nedávno, je dotažené z Itálie, to píšu proto, kdyby někdo věděl něco o těch jejich specialitkách pro Itálii, klimačka, atd.
Díky za kvalitní diskuzi

Tak mám pořešeno! Nedalo mi to a šel jsem dál tahat pojistky. Došel jsem k autu. Zapojil jsem ampermetr. Vlezl dovnitř a zamčel, čekal jsem 3 minuty a hodnota byla cca 380 mA, ale vypadalo to, že pomaloučku se tomu chce ještě dolů. Tak jsem si odemknul, vylezl ven, zamčel jsem a šel si udělat kafe, přesně po pů hodině jsem došel a hodnota byla cca 7 mA

E91/320d/2007