čau, kluci nahodil jsem si na auto stavitelný podvozek, nastavil podle šuplery ať jsou obě strany stejně, ale u zadníhch kol je rozdíl cca 1cm podle lemu když stojí auto na rovině. A když zas teda zadek na jedné straně čapí víc tak do kříže je zdvihlé o něco přední jak to teda nastavit ? podle těch lemů ?
Ahoj, zjistili jste nekdo, jak je to s tim naklonem? Mam e36, je krapet snizena a prijde mi take ze prava zadni strana je niz o kousek. Je to schvalne nebo je unava podvozku?
Ano,na předku je to tak jak píšeš,když točíš matici dolů tak to snižuješ a naopak A na zadku to mám myslím obráceně Když točím matici dolů tak to zvedám
DWXak píše:tak nad tím zkus zapřemejšlet logicky... je přece blbost, aby se auto zvedalo když to šteluješ dolů ne?...
jak ve předu, tak vzadu - dolů = snižuješ
no jasně,je to logický
jenže mě už zbýva dole jenom cca 1cm závitu,a zdá se my že auto je dost vysoko. To zítra stočím ůplně dolů a uvidím no.
Ještě by mě zajímalo proč tam jsou dvě pružiny na předních tlumičích,jak přesně to funguje?
DWXak píše:tak nad tím zkus zapřemejšlet logicky... je přece blbost, aby se auto zvedalo když to šteluješ dolů ne?...
jak ve předu, tak vzadu - dolů = snižuješ
no jasně,je to logický jenže mě už zbýva dole jenom cca 1cm závitu,a zdá se my že auto je dost vysoko. To zítra stočím ůplně dolů a uvidím no. Ještě by mě zajímalo proč tam jsou dvě pružiny na předních tlumičích,jak přesně to funguje?
Vyndej tu komfortni pruzinu ktera Je tam uplne na nic a o tu silu ti to pujde jeste niz...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance