Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Centrál-nejde odemnknout auto

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mateo
Klubové ID: 3302

#1 Příspěvek od Mateo »

BMW E36 1992 Zdravím tak mám další problém a to. V patek jsem měnil 5. víko kufru a původně tam byla v kufru vyřazená ta krabičká s táhlem k zámku a nahrazena doskokem který má spínač uvnitř auta. Víko jsem vyměnil a zapojil nazpět krabičku s táhlem s tím že po složení jsem parkrát zkusil zamknout a odemknout centrál fungoval tak jak má. Nicméně v sobotu večer jsem zamknul auto a dnes ráno už se mi nepodařilo otevřít auto krome kufru. Kazetu na klíč u řidiče a spolujezdce nemám a centrál je dodělávanej ale rozsynchronizoval se(proto jsem vyhodil odskok a zapojil nazpet tu jednotku abych mohl pouzivat aspon central na klic). Do krabičky vedou 2 svazky a to 2drat a 3drat na tridratu jsem naměřil asi 2,5V a nevím zda je nějaké napětí na 2dratovem svazku (schema nemam).Baterku jsem meril a je dobra. Odpor servomotorku po pripojeni kabelaze je cejtit ale jinak auto nereaguje. Dekuji
Jamall
Klubové ID: 2933

#2 Příspěvek od Jamall »

bůh vý jak to tam máš uděláno, protože z tvého popisu nejsem ani trochu rozumní. každopádně jak máš řešenou kliku u řidiče? Kde máš vložku zámku?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tohle bude nějakej zběsilej bastl, s tím ti asi na dálku nikdo moc neporadí. Prostě bych vzal ETM a porovnal, jak to máš zapojené.
Mateo

#4 Příspěvek od Mateo »

Protoze se to nekdo snazil asi 3x odvrtat pres zamek tak byly zaslepeny a kufr zavaren a ponechano na dalku ktera byla dodelavana znacky keetec a protoze auto stalo 3 mesice bez baterky tak se pravdepodobne rossynchronizovala dalka nicmene kdyz jsem koupil jine 5. dvere tak jsem tam vratil vlozku a vratil i tu jednotku se servomotorkem a vyzkousel a normalne to pres 5. dvere zamykalo a odemykalo centralem pres klic nicmene az do dnesniho rana ocividne
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Pak je taky otázka, jak je na tom kabelový svazek do víka kufru. U E36 častá nemoc a ta demontáž a montáž mu asi taky úplně neprospěla...
Mateo

#6 Příspěvek od Mateo »

to jsem kontroloval jako prvni a je v poradku aspon pole vzhledu
Odpovědět