Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Centrál-nejde odemnknout auto
BMW E36 1992 Zdravím tak mám další problém a to. V patek jsem měnil 5. víko kufru a původně tam byla v kufru vyřazená ta krabičká s táhlem k zámku a nahrazena doskokem který má spínač uvnitř auta. Víko jsem vyměnil a zapojil nazpět krabičku s táhlem s tím že po složení jsem parkrát zkusil zamknout a odemknout centrál fungoval tak jak má. Nicméně v sobotu večer jsem zamknul auto a dnes ráno už se mi nepodařilo otevřít auto krome kufru. Kazetu na klíč u řidiče a spolujezdce nemám a centrál je dodělávanej ale rozsynchronizoval se(proto jsem vyhodil odskok a zapojil nazpet tu jednotku abych mohl pouzivat aspon central na klic). Do krabičky vedou 2 svazky a to 2drat a 3drat na tridratu jsem naměřil asi 2,5V a nevím zda je nějaké napětí na 2dratovem svazku (schema nemam).Baterku jsem meril a je dobra. Odpor servomotorku po pripojeni kabelaze je cejtit ale jinak auto nereaguje. Dekuji
Protoze se to nekdo snazil asi 3x odvrtat pres zamek tak byly zaslepeny a kufr zavaren a ponechano na dalku ktera byla dodelavana znacky keetec a protoze auto stalo 3 mesice bez baterky tak se pravdepodobne rossynchronizovala dalka nicmene kdyz jsem koupil jine 5. dvere tak jsem tam vratil vlozku a vratil i tu jednotku se servomotorkem a vyzkousel a normalne to pres 5. dvere zamykalo a odemykalo centralem pres klic nicmene az do dnesniho rana ocividne