prosím o radu. Před časem mi blbě začla fungovat stabilizace podvozku - v situacích, kdy to vůbec není třeba, což může být i nebezpečné. Zjistil jsem, že to dělá jen v rychlostech nad 75kmh pouze v levotočivých zatáčkách a na suchu. Když je mokro, tak nikoli. Nejlépe se to pozná na velkém kruhovém objezdu - když se auto dostane na hranici smyku, začne mi blikat kontrolka reakce na palubní desce a do brzdového pedálu mi začne mlátit ABS. A dokud se rychlost nesníží alespon na 50kmh, čili o třicet mené, nepomuže nic, ani zrychlit, ani sundat nohu z plynu. Horší je, člověk pak nemůže moc brzdit. A jak říkam, trvá to dlouho, než to přestane dělat a to už můžete jít vedle auta pomalu pěšky.
Diagnostika objevila pouze chybu č. 118 Electromagnetic or Mechanical Interference -Wheel Speed Signals.
Kamarád si myslí, že to může být vadná jednotka, ale to se mi úplně nezdá - diagnostika psala, že to rušení může být třeba od wifi či bluetooth nebo taky od stick slip, což nevím, jak, nic se tam neměnilo

Jinak mám e46 z roku 2000 s DSC.
Děkuji za každou radu.