Caute,
po uvazovani nad E65, E60 nebo A6 benzin asi nakonec skoncim v E91 320d (mozna 330d). Manzelce se to auto desne libi, tak bych ji rad udelal radost. Nikde jsem tady ale info ohledne 130kw nenasel.
Zvazuji 320d uz s fl motorem 130kw ale jeste pfl model (nekdo mi rikal, ze 120kw nejsou podareny motory). Urcite chci automat, kuzi a velkou navi.
Auto bych si nechal dotahnout z D, protoze po par prohlidkach aut v cesku (vetsinou stoceny predrazeny Itosky) me presla chut na auto z Ceska.
Je mozny takovy auto koupit i bez diagnostiky? Napr. jen za pomoci placene prohlidky v BMW nebo iDrivu?
Je nejakej km limit? Napr. kdyz auto bude mit 180tkm? Mam se toho bat? Co vstriky, turbo, automat?
Budu rad za kazdou radu.
Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupe E91 320d 130kw (na co si dat pozor?)
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=115922

vycet celkem presny, jeste bych pridal DPFroti píše:Je nejakej km limit? Napr. kdyz auto bude mit 180tkm? Mam se toho bat? Co vstriky, turbo, automat?

Ten moula je nejakej mistni technickej guru. Cet jsem od nej par clanku a vypadalo to ze se celkem vyzna. U me ten 130 kw motor zatim dobry, mam zatim ale jen 120 tkm. Pokud chces e91 320d pred FL tak aspon muzes hledat i mezi 120 kw verzema a muzes se rozhodnout podle konkretniho stavu. Stejne zalezi na jakej kus narazis.
ja mám e90 předFL 130kw v automatu, najeto 190.000km a už jsem měnil turbo i DPF, ale jen proto, že když mi začalo pískat turbo, tak mi v servisu řekli, že to může pískat i dalších 50000km a že mám v klidu jezdit až do doby než začne ztrácet výkon... Když auto ztratilo výkon, tak začalo hořet a odešel i DPF... takže smůla na servisáky. Dobrá rada pro všechny, jakmile začne pískat turbo, okamžitě repas nebo vyměnit.
Jinak náklady na opravu nejsou smrtelné. Uplně nové turbo se dá sehnat za 25.000 a DPF je trošičku horší, ale tím že už je to starší auto, hodně věcí seženeš na vrakáčích... ja osobně DPF skoro nepoužitý za 7.000
By the way, jezdit můžeš i bez DPF, ale pak to chce známost na emisích a nejezdit za hranice:)))
Jinak náklady na opravu nejsou smrtelné. Uplně nové turbo se dá sehnat za 25.000 a DPF je trošičku horší, ale tím že už je to starší auto, hodně věcí seženeš na vrakáčích... ja osobně DPF skoro nepoužitý za 7.000
By the way, jezdit můžeš i bez DPF, ale pak to chce známost na emisích a nejezdit za hranice:)))