Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 320i markantní kolísání výkonu za jízdy
Mám problém u svého e36 320i rv.94 s kolísáním výkonu za jízdy. Sešlápnu plyn a jednou táhne parádně a podruhé mám plnej a nevyjedu pomalu kopec, načež se zvýší i hladina zvuku z výfuku. Po zahřátí motoru je tenhle jev častější, ovšem opět jednou táhne krásně a pak nic - stává se to v proměnlivých otáčkách, není to jen v určitých otáčkách. Vypadá to jako nějaká banalita, ale nevím kde začít s hledáním. Proto snažně prosím o radu zkušenějších
.

volnoběh pracuje bez problémů, otáčky drží. Zvuk je čistej, když táhne. Když netáhne, tak zní přidušeně - a zní jak lacinej "laďák". Svíčky jsou nový, filtry by měly být čistý... Okouknu, jestli nejsou svíčky zapráskaný. Ale spíš bych chybu hledal od svodů dál - okouknu katalizátor. Díky za radu. Napíšu jak to okouknu.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ahoj, moc se to sem nehodí, ale nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nové téma. Mám 318is a problém s výkonem. Mám vyměněn palivovej filtr, vyčištěnej vzduchovej, novej olej všecko... ale auto prostě nejezdí jak by mělo... dnesak jsem zkoušel na rovince maximálku a vytáhl jsem to jen na 190 při asi 5000ot. a otáčky už prostě nešly dál jakoby se tam zasekly a ekometr mi tam ukazoval nějakých 15 litrů, což je málo ne? Někdo mi říkal, že mám problém se škrtící klapkou, že to asi nemá dostatek vzduchu a proto mi tam nejde tolik paliva ale dneska jsem si sundal to koleno a kamarád mi šlapal na plyn a všechno tam funguje jak má. KAT už na autě není a je tam jen roura, takže ten asi nebude vysypanej. Na diagnistiku zajedu jestli tam nejsou KO nějaký čidla ale nenapadá někoho, čím by to mohlo bejt?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
- Klubové ID: 3086
V servise vytáhnou ti svíčky našroubujou místo nich tlakoměr, odpojí benzínový čerpadlo a budou točit startérem a uvidí kolik jsou tlaky ve válcích pokud ti náhodou nefouká těsnění pod makovicí nebo třeba jestli ti neprofukuje ventil 
Může se to projevovat emulzí v oleji olejem ve vodě vodou z výfuku olejem z výfuku (modrej dým) ale taky nemusí, nejistější je sjet do nějakýho servisu kde ti ty tlaky změří

Může se to projevovat emulzí v oleji olejem ve vodě vodou z výfuku olejem z výfuku (modrej dým) ale taky nemusí, nejistější je sjet do nějakýho servisu kde ti ty tlaky změří
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ani jedno nemám tohle jsem všechno zkoumal při výměně oleje a olej i víčko čistý, z vejfuku jde slabej bílej nebo šedej kouř asi tak půl minuty po nastartování studenýho motoru pak už nic.
A ještě mě te´d napadlo, kdyby ten motor neměl tlaky na válcích tak by šel nepravidelně ne? Mě jde uplně v pohodě, nekucká, neškube, nevydává divný zvuky nic.. jen nemá výkon=/
A vám nepřijde divný ten ekonometr? Přeci ikdyž těch 5000ot a pedál až na podlaze a ukazuje tak malou spotřebu?
A ještě mě te´d napadlo, kdyby ten motor neměl tlaky na válcích tak by šel nepravidelně ne? Mě jde uplně v pohodě, nekucká, neškube, nevydává divný zvuky nic.. jen nemá výkon=/
A vám nepřijde divný ten ekonometr? Přeci ikdyž těch 5000ot a pedál až na podlaze a ukazuje tak malou spotřebu?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu