Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
problém topení a přehřívání E36 325i cabrio
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, potřeboval bych poradit. Mam E36 325i cabrio. Jezdil jsem teď delší dobu bez problému, ale včera v noci, začalo byt lehce zima tak jsem si pustil topeni...všechno vypadalo v pohodě než jsem dorazil domu. Z pod kapoty, z místa kde se do topení nasává vzduch tak z pod toho místa šílená pára a syčení. Tak jsem to nechal přes noc, že to okouknu ale nic jsem nenašel. Nechal jsem to zahřát, zkusil topení a nic to neděla, akorát netopí skoro vůbec a hlavně jde strašně rychle teplota nahoru až do červeného, najel jsem asi kilometr a teplota motoru hned úplně nahoře...Nevíte někdo nebo nemáte představu, co se s tím mohlo stát? Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem teda dolil do systemu kapalinu, komplet to odvzdusnil a najednou se to neprehriva, topi to a zadna para z pod motoru, tak nevim, zda s tim musim jezdit vice a projevi se neco nebo to mohla byt jenom nejaka chyba ? jediny problem,ze tedkom nefouka moc studeny vzduch, i na modrem je to vlazne
jinak zde foto jak by neměly vypadat http://shade741.rajce.idnes.cz/201205A0/