A ty turbíny tak to je real cool oldschool, na origo E36 bombička. Akorát jak vidím z toho prospektu, to je jen přídavná násada, ne.. šlo by to dát i na jiný kola?
Nooo,tak turbíny v BMW stojej cca 25 tis. bez daně a to bez kol,čistě jen ty dekly s krytem náboje + ta spodní část s lopatkama S kolama už je to kolem 70ti s daní,mazéc ...ale stejně bych je chtěl na svoje http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1821667
nevim no sice turbiny nebo sekery jsou hezka kola o tom žadna ale origo slunečnice z e36 jsou asi ty nehezči kola pro e36 vůbec kor když maš m3, až budu mit mko v životě na ni nedam nic jineho než co ma byt origo
sekery bez deklů (všechny 8Jx17), jsem měl kdysi na své E36 328 tour s pneu 205/40/17 a sedly naprosto bez problémů i s plně naloženým autem žádný drhnutí nebo chytání o lemy
Kdysi jsem hledal na bimmerforu jestli to tam dám, a je tam vlákno kde posílaj fotky aut s ET20 kolama a gumama na nich, jeden tam měl dokonce 245/xx bez vytaženejch lemů, takže to podle mě se standartní výškou auta půjde Ale třeba se mýlím
No já mám 17x8 ET35 a s 225kama michelin pilot primacy to vzadu škrtlo sem tam, s 225kama pireli pzero jsem už musel zaklepat lemy, ale stejně to při naloženým autě škrtne...
DWXak píše:Kdysi jsem hledal na bimmerforu jestli to tam dám, a je tam vlákno kde posílaj fotky aut s ET20 kolama a gumama na nich, jeden tam měl dokonce 245/xx bez vytaženejch lemů, takže to podle mě se standartní výškou auta půjde Ale třeba se mýlím
no viděl sem sice prase lítat , ale tadle kombinace že by fungovala bez škrtání tak možná na nějaké offroard verzi
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Taky se přidám do diskuze, já kupoval auto s kolama ET20 a lemy jsou vytažený ještě dnes Ale i tak jsem drhnul klidně vám vyfotím ty odrhnutý podběhy a to na autě byly 235/35/r17
Vzadu pri 9x17 i pri snizeni s 240 slickem zadnej problem...vepredu s 8x17 a stejnou gumou sem musel delat lemy, protoze diky cca 13mm podlozce skrz brzdy, kolo lezlo minimalne 1,5cm ven Uz aby bylo to horni ulozeni
icecold píše:tvl já nevím, mám 215x45 R17 ET35 a při zatížení mi zadní kola drhnou o plastové podběhy zase ... s lemem to mám jen tak tak
Tak to je nějaký divný, já mám 225/45/17 ET35 8J a nedře vůbec nic a origo tam má bejt bud 235/40/17 nebo 245/40/17 ET41 a 8,5J širokej ráfek. M3 má sice trochu jiné nápravy,ale šířka je stejná.
Co znamená při zatížení? Doufám, že nemyslíš při velkém snížení ,že do auta naložíš další 300kg?
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q