Zdravim, naskytl se mi problém že nesvítí pravá půlka auta, zadní světlo ani přední, vyměnil jsem pojistku, tak to chvíli zas běželo, ale brzo(po necelym dni) znovu praskla a zas nesvítí. Kde hledat chybu ?
Celá půlka? To by měly bejt dvě pojistky ne? Já mám u svého rozdělený levá, pravá, přední zadní... jinak zoukni jestli nemaj třeba ve světlech vodu nebo stačí jen vlhkost.
Ano je to sedan, úplně poprvé nesvítila celá půlka ani jedno světlo, a ted vepředu mi svítí potkávačky, ale AE kroužky nesvítí(parkovačky) a vzádu taky nic, na té pravé půlce + k tomu nesvítí palubovka... Podle toho vždycky poznám že to zase nesvítí :/ Zkusim kouknout to co jste radili
Já jednou při vytažení žárovky osvětlení kufru vypálil jednu pojistku a taky mi nesvítila levá půlka auta (koncovky a obrysovky-kroužky), kromě hlavních světel ty fungovaly. Po výměně pojistky vše zase OK, v prvé řadě bych šel po pojistkách. Když nepomůže tak po drátech a kostře.
Ahoj, nedávno se mi stal obdobný problém, že mi nesvítila pravá polovina auta, vzadu pr. koncové a vpředu pr. obrysové AE. Pojistka mi vypadávala hned jak jsem ji vyměnil. Závada byla v invektoru k AE. Mechanik, co mě to opravoval, se mi ptal, zda mi svítí přístrojovka, že ta také často vlivem této závady nesvítí. Přístrojovka mi svítila. vyměnil invektor, pojistku a všechno od té doby funguje.
Tak to mě také nesvítí pravá půlka palubovky, myslel jsem, že tam popraskaný žárovky ale když vymetu nějakou díru tak se občas sama rozsvítí, tak teda nevím=/
tohle se stalo bráchovi na autě a problém byl v tom otočném spínači světel, vyměnili jsme ho a už to šlape normálně... ten vypínač nejevil jakékoliv známky problémů, ale asi už byl uvnitře opotřebený a způsoboval to, že svítila jen půlka auta