Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
stěrače
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Je to trošku z jiného soudku ale včera jedu, prší, v pohodě stírám a najednou se mi utrhl jeden stěrač ale ne to rameno ale ten mechanismus, co tlačí gumu na sklo, stěrač se otočil a vylítnul, tak jsem zastavil, sundal jsem poškozenou část, zvednul jsem rameno do vzduchu, dojel na benzínku a koupil novej stěrač (uplně stejně dlouhej jako jsem tam měl s příchytkama na BMW 3 series). Když jsem ho nasadil a pustil stěrače tak se mi oba v půlce zasekly mezi sebou, tak jsem je šel vypáčit, spustily se dolů a zjistil jsem, že se mi obě ramena ohla a oba stěrače jsou v parkovací poloze skoro na kapotě=/ Dá se stím ještě něco dělat nebo mám koupit rovnou nová ramena? Já jsem je zkoušel rovnat, ale moc se mi to nepovedlo=/
čoveče ty stím máš taky pěkný špeky..;o)
mrkni nejdřív jestli se ti neprotočily na čepech - na tisícihranech....
povol je, klepni do nich , aby ti odskočily...sundej ramena, pak zapni na prázdno stěrače, aby se ti ustavily do zakladní polohy a pak tam nandej celý ty ramínka kam chceš...mužeš si stím vyhrát....
mrkni nejdřív jestli se ti neprotočily na čepech - na tisícihranech....
povol je, klepni do nich , aby ti odskočily...sundej ramena, pak zapni na prázdno stěrače, aby se ti ustavily do zakladní polohy a pak tam nandej celý ty ramínka kam chceš...mužeš si stím vyhrát....
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
V BMW jde koupit jenom celý mechanismus. Na minulém autě jsem ho měnil, protože byly čepy vymleté a uvolněné a jednoho krásného dne se to v nich vzpříčilo a jedna příčka toho mechanismu praskla (je to dutá trubka ze slitiny hliníku, na svaření nic moc).
Pokud jde o to točení na opačnou stranu, máš pootočený ramínka asi o 180 stupňů, tj. z výchozí polohy mají výkyv na opačnou stranu.

Zobrazené ramínko míří na spolujezdcovu stranu.
Pokud jde o to točení na opačnou stranu, máš pootočený ramínka asi o 180 stupňů, tj. z výchozí polohy mají výkyv na opačnou stranu.

Zobrazené ramínko míří na spolujezdcovu stranu.
-
- Klubové ID: 2343
taky jsem to nedávno měnil. ty čepy tam jsou zanýtované do toho tělesa takže nejlíp vyměnit celé z vraku, sehnal jsem tady za 300 v super stavu.
Jinak taky bych nevěřil jakou má ten motorek stěračů sílů, stěrače mi normálně rychle běhaly akorát v jednom čepu vrzalo. Tak jsem to vytáhlý a abych s tím čepem pohnul tak to musím postavit na zem a opřít se celou vahou
. V rukou samotných bez šance i pro žel. Zekona.
Jinak taky bych nevěřil jakou má ten motorek stěračů sílů, stěrače mi normálně rychle běhaly akorát v jednom čepu vrzalo. Tak jsem to vytáhlý a abych s tím čepem pohnul tak to musím postavit na zem a opřít se celou vahou