Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
tds po chipu pri konstantni rychlosti cuka
Cau, nesetkal se s tim nekdo? Kdyz jedu konstantni rychlosti tak se auto jakoby zacne klepat, pridani ci ubrani plynu pomuze. Pan co mi chip posilal mi poradil vycistit nejakym aditivem vstriky, ze se mu to uz jednou u tds stalo a byl to vstrik. Na diesel power jsem se zase docetl ze u omegy to delalo nejaky kurvitko v elektricke casti cerpadla, ktera se pry nerepasuje. Nemate nejake rady? Zatim tam ten chip necham, oproti serii je to nesrovnatelne lepsi, jenom to doladit.
-
když jsem psal první příspěvek, tak to bylo hned po projetí, takže jsem ještě moc nevěděl.. dělá to čtyřka a pětka v otáčkách 1500-2000 stačí trošku změnit polohu plynu a přestane cukat.. takže například tempomat až kolem stovky.
Ten co chip dělal mi říkal, že kdyžtak dáme slabší, ale moc se mi nechce, jsem z té změny hrozně nadšenej, ikdyž auto o dost víc hulí a po pár rychlejších rozjezdech mně svítil předtlumič a trošku modře pokuřoval. Nevíte jestli je ten předtlumič origo? auto vůbec nevypadá po nějakým tunerovi, ale předtlumič je remus, tak nevím..
nemáš náhodou to čerpadlo pouze repasované? to se prej ta část, která tenhle problém způsobuje, nemění
Ten co chip dělal mi říkal, že kdyžtak dáme slabší, ale moc se mi nechce, jsem z té změny hrozně nadšenej, ikdyž auto o dost víc hulí a po pár rychlejších rozjezdech mně svítil předtlumič a trošku modře pokuřoval. Nevíte jestli je ten předtlumič origo? auto vůbec nevypadá po nějakým tunerovi, ale předtlumič je remus, tak nevím..
nemáš náhodou to čerpadlo pouze repasované? to se prej ta část, která tenhle problém způsobuje, nemění
-
-
-
az rozpalujes do cervena predtlmic tak to nieje ktovie aky chpi, spor si neskor ti daco odide vysoke EGT je zabijakturb a podobne, niekedy troska uprat nejake to percento nieje od veci, ja mam tiez chip a mam hodne nalozene a nic take ako tebe sa mi nestava, mas pridany aj tlak turba..?ja tlacim momentlane 1,4bar a za studena mi to tiez obcas sklbne ale minimalne...
Svitili to, kdyz jsem tomu fakt docela nakladal, zahral jsem 20km a pak dost pila,.. Od te doby se mi to nestalo.. Praveze jsem jenom prendal ten chip v ridici jednotce, na turbu jsem nepridaval a s posouvanim hlavy u cerpadla jsem.taky nelaboroval..
Jestli to.nebude tim, ze ten predtlumic asi neni origo, nebo davalo bmw remus?
Jestli to.nebude tim, ze ten predtlumic asi neni origo, nebo davalo bmw remus?
Ta velká dávka je dost pravděpodobná, strašně to hulí..beny-maser píše:modrej kouř by mělo být ok,kolik ti to žere, že jsi rozsvítil předtlumič?
S tou repasý máš naprostou pravdu,hlava se při repasy nemění a stojí kotel takže jí nikdo novou nekupuje.
Ještě to pocukávání může dělat moc velká dávka.
Takže, pokud mám elektrickou hlavu a nechcu posílat chip zpátky, mohlo by mi pomoct přidání a turbu, že?
tady jen pro zajimavost ten neoriginální předtlumič (svítil celej, ale to jsem nestihl natočit

http://www.youtube.com/watch?v=QnSDmJPH ... e=youtu.be
Roztomile... pokud sviti tlumic tak bych se docela bal, ze to je vlivem nespalene nafty, ktera hori jeste ve vyfuku. Pokud hori jeste ve vyfuku (resp, v miste kde ji zabrzdi tlumic) tak patrne hori i na pistech. Pokud mam pravdu, ceka pisty v motoru cca toto:

Hlavne ze to "tahne vocpoda pyco" ! Miluju tyhle "tunery"...

-
jo tunery, jasně..Beaver píše:Roztomile... pokud sviti tlumic tak bych se docela bal, ze to je vlivem nespalene nafty, ktera hori jeste ve vyfuku. Pokud hori jeste ve vyfuku (resp, v miste kde ji zabrzdi tlumic) tak patrne hori i na pistech. Pokud mam pravdu, ceka pisty v motoru cca toto:

takže vyndat chip, poslat zpátky na přehrání a nebo přidat na turbu?