A to je teda co ?Fx píše:Mám teď v garáži vedle sebe dvě auta s BC V, jedno s checkem a jedno bez, a můžu potvrdit, co napsal Jamall.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Střední BC---->Velké BC
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
mám tam ted velké bc včetně chceck contrlu a po otočení klíčku se mi rozsvítí hodiny a jinak nic..
kliž si zmáčknu tlačítko check, tak se mi rozsvítí check control OK a pak sám zhasne, nebo se vypíše případná chyba pokud tam je a ta nezhasíná, pouze pokud zmáčnu tlačítko check znova, tak display zůstává trvale podsvícený, ale nic se na něm nepíše
kliž si zmáčknu tlačítko check, tak se mi rozsvítí check control OK a pak sám zhasne, nebo se vypíše případná chyba pokud tam je a ta nezhasíná, pouze pokud zmáčnu tlačítko check znova, tak display zůstává trvale podsvícený, ale nic se na něm nepíše
-
- Kontaktovat uživatele:
No vida, tak je to 2:2gs500e píše:mám tam ted velké bc včetně chceck contrlu a po otočení klíčku se mi rozsvítí hodiny a jinak nic..

Asi máme BC se systémem negativních hlášení jako na lodi

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 3026
Já mám dodělávané velké BC bez CC. Po stisknutí CHECKu se rozsvítili všechny pixely a poté zhasl display. Nyní, po odblokování „tajných“ funkcí a po stisknutí tlačítka se ukáže zpráva "CHECK CONTROL INACT, SEE SERVICE MANUAL", a to z důvodu chybějícího CC modulu. Toť vše z mé zkušenosti 
Jinak... po otočení klíčku se snaží taktéž provést automaticky Check, akorát že se zmůže pouze na dotyčnou zprávu

Jinak... po otočení klíčku se snaží taktéž provést automaticky Check, akorát že se zmůže pouze na dotyčnou zprávu

bratranec má v autě také check control a velké BC a funguje mu to úplně stejně jako mě, když zapnu klíček tak nám to nic nehlásí, pouze když je chyba tak sama naskočí... nebo pokud sám zmáčknu tlačítko check tak mi to nahlásí check control OK a po chvíli samo zhasne...
tak tomu moc nerozumím proč tedy někomu při otočení klíčku sám check hlásí že je vše ok aniž by se zmáčklo tlačítko, to mi nedává logiku
když jsem předtím v autě měl střední bc s checkem tak mi to také chlásilo check control ok až poté co jsem zmáčkl tlačítko
tak tomu moc nerozumím proč tedy někomu při otočení klíčku sám check hlásí že je vše ok aniž by se zmáčklo tlačítko, to mi nedává logiku
když jsem předtím v autě měl střední bc s checkem tak mi to také chlásilo check control ok až poté co jsem zmáčkl tlačítko
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Však ten check si můžete zapnout
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=68194

- Jamall
- Klubové ID: 2933
hele ale já tam CC ani nemám samotná funkce CC je vypnutá. Myslím, že je to normální chování a je to v pořádkuDWXak píše:já check v autě mám, ale po zapojení velkého BC mám stejnej problém jako Jamall... po stlačení tlačítka CHECK, se rozsvítí všechny pixely a pak zhasne... Ale možná jsem radší, aspoň mi to nehlásí bremslicht elektrik a kuhlwasser prufen i když mám vše v pořádkuuž mě to otravovalo...
Mam dva dotazy...
1. mam check control s hodinama, zadne teplomery nevedu. Jde na tom nejak zmenit jazyk na anglictinu ? Podle navodu na BC s packama to jde v nejakem to servisnim rezimu, ovsem u samotneho check-controlu o tehle moznosti zminka neni.
beru zpet, neco jsem vygooglil...
2. displej mi blbne, opravuje nekdo ty konektivitu displeje v Brne nebo blizkem okoli ? Nemam na to idelani vybavu a nerad bych to pokurvil uplne
1. mam check control s hodinama, zadne teplomery nevedu. Jde na tom nejak zmenit jazyk na anglictinu ? Podle navodu na BC s packama to jde v nejakem to servisnim rezimu, ovsem u samotneho check-controlu o tehle moznosti zminka neni.
beru zpet, neco jsem vygooglil...
2. displej mi blbne, opravuje nekdo ty konektivitu displeje v Brne nebo blizkem okoli ? Nemam na to idelani vybavu a nerad bych to pokurvil uplne

Proč mi check control dělá tohle? V autě je velký BC už od výroby. http://www.youtube.com/watch?v=QjMV-H3zUcQ