Jen upřesním baterka je zánovní 90Ah plně funkční nabitá, startér má nový uhlíky a 100% stav kotvy, točí jak zběsilej. Auto bezproblémů žhaví, nepozoruji ani žádné změny v tahu motoru, jede jako každý TDSo necuká nebere vodu ani olej nic. Dobíjí přes 14V. Spotřeba naprosto v normálu, okresky co jezdím denně 7.5l normální jízdou ve městě do 8mi.
Když chci startovat někdy ráno se stane, že točím třeba auto na 4x než nastartuje. Někdy to neudělá vůbec. Nemá na to vliv ani jestli je motor prohřátej nebo studenej.
Kostru motoru mám vyřešenou po svém, natáhnutej 35mm průřez drátu s měděnýma okama na konci. Jeden konec je pod kostřícím bodem a druhej je pod šroubem, kterým je startér k bloku motoru přitáhnutej. O víkendu jdu do garáže předělávat kostru na původní umístění a to mezi motor a nosník natáhnu ten kabel kterej tam teď mám. Napadá mě čidlo otáček motoru. Nebo co ještě konkrétně ovlivňuje start ? Kdyby to byla podávačka v nádrži tak by to auto přeci za jízdy chcíplo pokud by bylo v nádrži míň jak 20l. Může mít za následek tohle palivový filtr je pravdou, že ten jsem ještě nevyměnil a hodně brzo to napravím

Ale nemáte ještě nějaký tipy co všechno by to mohlo dělat? Na diagnostiku si sjedu ale než tam pojedu tak to chci okouknout jestli něco nenajdu