Jako vyrábět teplouše ? Ale asi by to vysvětlovalo, proč někteří lidi jezdí s BMW jak prase - protože se tam jako prase potí a snaží se držet plyn na zemi, aby už z toho pekelnýho auta konečně mohli vystoupit a dát si ledovový pití Každopádně dneska katastrofa i v Toyotě, ani vyndaný oba střešní panely nemají šanci přebít to tragický dusno a jelikož předchozí majitel šikovně rozbil chladič klimy tak jsem odkázaný jen na větrání... A dost bylo offtopicu
To už je celkem postarší motor, nejsem si u něho úplně jistej, ale Toyoty obecně (hlavně starší) mají nepotkávací motory. Láme se to víc spíš u novějších motorů (např. Supra čtvrté generace má motor 2JZ-GE nebo -GTE a ten se nepotká, ale jeho modernizovaná nonturbo verze s VVTi v Lexusech IS300 už se potká). Není to samozřejmě tak, že nemusíš měnit rozvoďák, ale zpravidla když už se přetrhne tak z toho člověk vyvázne u Toyoty většinou velmi levně
Miluju ty chytráky, co říkají japonec na konec. Měli jste nějakého? To že to říkával váš táta, neznamená, že je to pravda. Už jste dospělí, chce to mít svůj názor
Maverik46 píše:Miluju ty chytráky, co říkají japonec na konec. Měli jste nějakého? To že to říkával váš táta, neznamená, že je to pravda. Už jste dospělí, chce to mít svůj názor
já mám 6let dvě corolly z roku 89 a 91 a v práci aurise a corollu verso, takže asi vim o čem to je