Ale trosku me stve, ze kdyz mam otevrene okna a zamknu , tak nezajedou. Pri tom je to v navodu pro e36. Uz jsem ho sem daval , ale dam znovu-pro jistotu. Je tam napsane , ze mam drzet tlacitko 1, nebo2 a po priblizne dvou sekundach zacne proces zavirani. Je mozne , ze to nemam nejak aktivovane? Nebo je to nejake nemocne? A taky mam ve vypisu vybavy alarm. V navodu je, ze pri zavreni tlacitkem 1, mam zmacknout tlacitko 2 - do 15 sekund a tim aktivuju alarm a pojistku proti kradezi. Do auta jsem kopal
 Ale trosku me stve, ze kdyz mam otevrene okna a zamknu , tak nezajedou. Pri tom je to v navodu pro e36. Uz jsem ho sem daval , ale dam znovu-pro jistotu. Je tam napsane , ze mam drzet tlacitko 1, nebo2 a po priblizne dvou sekundach zacne proces zavirani. Je mozne , ze to nemam nejak aktivovane? Nebo je to nejake nemocne? A taky mam ve vypisu vybavy alarm. V navodu je, ze pri zavreni tlacitkem 1, mam zmacknout tlacitko 2 - do 15 sekund a tim aktivuju alarm a pojistku proti kradezi. Do auta jsem kopal   tahal za kliku trepal s nim a nic
  tahal za kliku trepal s nim a nic   A jeste me zajima co je ta pojistka proti kradezi? To znamena ze dotycny bude muset po otevreni bez dalky zadat ten kod na velkem BC?
  A jeste me zajima co je ta pojistka proti kradezi? To znamena ze dotycny bude muset po otevreni bez dalky zadat ten kod na velkem BC? Dik za rady, pouzil jsem hledat , ale bez uspechu
 ale uznavam ze nejsem zrovna dobry hledac, kamos googl semnou odmita spolupracovat
  ale uznavam ze nejsem zrovna dobry hledac, kamos googl semnou odmita spolupracovat   
 tady je ten navod na e36- neklikat na odkaz ale kopirovat !!! a doporucuju ulozit a neotravovat se s nahravanim dat : http://bmwclubcv.nolimit.cz/file/16412673

. Klic jsem objednal na ebaju
  . Klic jsem objednal na ebaju