jak mam povolit sroub 23mm ..... uplne ten spodni ...v manualu pisou zaradte 1 a zatahnete rucku jsem udelal ale otocim s tim o 360 stupnu a porad to pruzi a nejde mi to proste povolit kvuli tomu ze to pruzi nejaka finta by nebyla ?
a nebo zařaď 5ku a utáhni si pořádně ručku . Jinak s tím startérem se to dělá tak že zapřeš to čím to povoluješ o zem či jiný PEVNÝ!!! bod na autě a otočíš startérem
nasad golu s dlouhou tyčí na ten šroub.. dej si na zem prkýnko... a tu tyč opři o zem. o zem ale jakoby na konci toho cyklu otáčení.. aby se ti nemohla protočit vzduchem a nekoho zranit. musí byt opřená o zem smerem k levýmu přednímu kolu. ale nasad jí pořádně a opři at nemá vůli.. a pak tukni lehce do startéru.. jen aby se motor lehce pootočil. Startér otočí motorem... a díky gole opřené o zem se tento šroub nepohne... nacoš kliková hřídel ano. Tím dojde k povolení daného šroubu. nejjednoduší řešení co se běžně používá.
přes starter je to nejjednoduší. O jaký se jedna motor jetli o m40 tak tam by mělo stačit sundat jen velkou řemenici která drží na těch imbusových šroubech
jako hosi zkousel jsem vcera povolit ten sroub ani hovno a dneska taky ne kdyz to delam pres starter tak to jako cvakne predek se pomalu nadzvedne a nic ....a kdyz jsme to tocili pres kvalt seslaplou brzdu tak auto se vyperuje uplne co to jde a to jsme s tim asi 5x otocil podle osy proti smeru hodinovych rucicek co s tim jako